Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2008, 12:41   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli: "3'lü Defans İntihar Olurdu"

Fortis Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta Mustafa Denizli, Trabzonspor'a karşı 3'lü defans oynamanın sakıncalı olduğu için sistem değişikliğine gittiğini söyledi.
Maçtan sonra Ersun Yanal ile birlikte soruları yanıtlayan Mustafa Denizli, iki büyük takıma yakışır bir maç olduğunu belirtti.

Trabzon'dan galip çıkmanın her zaman memnuniyet verici olduğunu kaydeden Denizli, "Hele ki Trabzonspor'un daha basklı oynadığı bir maçta galip gelmek bizim açımızdan iyi oldu. Trabzonspor bugün çok farklıydı. Zaman zaman biz de etkili olduk ama baskılı oynayan taraf rakibimizdi" dedi.

Trabzonspor gibi hücumda etkili olan bir takıma karşı 3'lü defans ile karşı koyulamayacağını savunan tecrübeli teknik adam, bu sebeple 4'lü defansı tercih ettiğini, bunun sonucunda da çok pozisyon vermediklerinin altını çizdi.

Hedeflerinin kupada 9 puan olduğunu ifade eden Mustafa Denizli, kalan maçlardan en az 1 galibiyet almayı umduklarını ifade etti.

Medyaspor

BASIN TOPLANTISI
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli ise Trabzon'dan, amaçlarına ulaşarak döndüklerini söyledi.

Denizli, Trabzonspor'un, oyunun başından itibaren hem gruptaki şansını sürdürmek, hem de Beşiktaş gibi güçlü ve ezeli rakibini yenmek için mücadele ettiğini belirterek, ''Belki çok net pozisyonlar bulamadılar ama üstün taraftılar. Biz akılcı oynadık. Çok fazla pozisyon üretmedik ama etkili çıkışlarımız oldu ve bu bize yetti'' dedi.

İki takımın da maç öncesi farklı beklentilerinin bulunduğunu ifade eden Denizli, ''Bu beklentilere ulaşan takım biz olduk. Amacımıza ulaşarak buradan dönüyoruz'' diye konuştu.

Oyuna başlama ve bitirme stratejisi olarak bugünkü koşulları iyi değerlendirdiklerini kaydeden Denizli, şöyle konuştu:

''Buradan alacağımız 1 puan, bu gruptan 8 puanla çıkmamıza imkan sağlayacaktı. Bugün kazanarak bu barajı 9'a çıkardık. Bunu gerçekleştirecek gücümüz var. Artık kupa maçı geride kalmıştır. Yarından itibaren lig maçımızın hazırlıklarına başlayacağız.''
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla