Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2008, 20:45   #1
kobe_shaq
 
kobe_shaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demirören ile iki yıl daha!

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin 1 Haziran 2007-31 Mayıs 2008 faaliyet dönemine ait olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Akaretler'deki şirket merkezinde gerçekleştirilen toplantıda, görev süreleri sona eren yönetim kurulu üyeliklerine, 2 yıl görev yapmak üzere Yıldırım Demirören, Ertuğrul Kumcuoğlu, Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu, Levent Erdoğan, Mehmet İlhan Durusoy ve Hüseyin Yücel oy birliği ile seçildi.
Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Atıf Keçeci, Ergün Türker, Cengiz Sarıkaya, Osman Hilmi Kuman, Sezgin Taşkın Mınık, Naci Elbay ve Yalçın Karadeniz, genel olarak şirketin gelir artırıcı faaliyetlerine ağırlık verilmesi, gideri azaltıcı tedbirlerin alınması, dergi ve lisanslı ürün satışlarının artırılması için daha fazla çaba harcanması hususlarında dilek ve temennilerde bulundu.
Daha sonra söz alan yönetim kurulu üyesi Ertunç Soğancıoğlu, bu önerileri not aldıklarını, yönetim kurulu toplantılarında önerileri değerlendireceklerini, sportif başarıyı yükselterek gelirlerin artırılması yönünde çabalarının bulunduğunu, futbol takımının bu yıl şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu söyledi.
Kaynak: AA
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
kobe_shaq Ofline   Alıntı ile Cevapla