Kartal Yuvası’ndan Büyük Beşiktaş Taraftarına | | Beşiktaş tribünlerinin sevilen ve unutulmaz ismi Mehmet Işıklar (Optik) anısına çıkartılan atkı ve sw-shirt'ler mağazalarımızdan satın alınabilir. Mehmet Işıklar anısına çıkartılan ve kısa zamanda tükenen atkı ve sw-shirt'ler yeniden reyonlarımızdaki yerini almıştır. Kartal Yuvası, tüm Beşiktaşlılar'ın ve Beşiktaş tribünlerine emek verenlerin dilediklerinde bu ürünleri alarak Mehmet Işıklar'ın anısını yaşatabilmeleri amacıyla, fiyatları maliyet seviyelerinde tutmaya özen göstermektedir. Kartal Yuvası'nda normal Sw-shirtler 54.95 - 69.95 YTL aralığında ve atkılar 22.95 - 24.95 aralığında satılırken, bu özel Sw-shirt 29.95 YTL'den, atkı ise 14.95 YTL'den taraftarımıza sunulmaktadır. Tüm taraftarlarımızı Kartal Yuvası mağazalarımıza bekleriz.
__________________ ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM! |