Alıntı:
| matador´isimli üyeden Alıntı
asil sen kendini kahraman saniyorsun kardesim kahraman olmak senin gibi gordugun seyleri gizleyip kendi kendine gecen 2 senedeki gibi hayakl kurmaktir ama gorusecigiz 1 ay sonra ozaman benden once protesto edersin ama ozaman ati alan konyayi gecmis olur ...... |
sevgili BEŞİKTAŞLI kardeşim benim sölemeye çalıştıgım her yorumunda hep aynı muhabbet. yıldız da yıldız başka bişey yok. yaa biz real,barca,chelsea olmadıgımıza göre haddimizi bileceğiz di mi ? tamam büyüğüz diyoruz da kendi çapımızda. gerçekçi olalım sadece. bizi hayalcilikle suçluyosun. peki bu bütceyle büyük ve isim yapmıs bi yıldız almak hayalcilik olmuyo mu ? senin rüyalarını büyük bi yıldız süslüyor olabilir,hatta bi yorumunda torunum bile dünyaca ünlü bi yıldız göremez böle giderse diye yazmıssın. sunu söliyim benimde her zaman bi ferrari almak var hayalimde ama cebimde param yok onu alacak kadar. ama opel veya ford la idare ediyoruz. bizde bu oyuncularla devam edicez bu kadar basit. bu arada ben hayatımda takımı tarihinin en kötü döneminde bile protesto etmedim. geçen sene 30 puan gerideyken bile her maçını izledim.her zaman iyi niyetli ve sagduyulu bi taraftar olmaya calıştım. hepimizin de bu sekilde hareket etmesi gerekmekte. BEŞİKTAŞLI olmak bi ayrıcalıksa bırakın bu ayrıcalıgı doya doya yaşayalım....