Uyanın..! BJK TV'nin Yayınları Durduruldu... | | Yoldaydım aracımla maça giderken birden telefonum caldı..BJK TV'nin artık aktif yayın yapmayacağını, mac öncesi ve maç sorası yayınlar programların olmayacağını, kanal d nin artık canlı yayın arabası vermeyeceğini yani kısacası kanal d BJK TV'yi lağvettiğini ve sadece banttan mac yayınlarını yapacagını söyledi telefondaki arkadaşım..Kapatır kapatmaz ilk işim Sayın Erdem Ulus'a ulaşmaya çalıştım fakat bir türlü ulaşamadım bu konuda bilgisi olan var mı?Yönetim her zamanki gibi yine kendi değerlerimize sahip cıkmadı..Bu kadar zormuydu bu kanalı çevirmek, ödenek ayırmak..Yazıklar Olsun...Sakın kimse Kanal d Ye yüklenmesin..sonucta her kurum kendisini düşünür..Kardan cok zarar getiren, sahip oldugu kulüp tarafından sahiplenmeyen bir kuruluşu babasının hayrına kimse çevirmez... Yeter Artık Yönetim...Her İşte Oldugu Gibi Bunu da Elinize yüzünüze Bulaştırdınız..Ya Bir İşi Adam Gibi Yapın Yada Defolup Gidin...
__________________ ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM! |