Alıntı:
Aydin´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar kısacası bu konuyu açmamda ki amaç hala konulara yazılan yorumlarda Bursa'lı ile Bursaspor'luları birbirinden ayırt edememeniz ! Hiç sevenle sevmeyen bir olurmu misali ne alaka ise Bursa ile Bursaspor'luları birlikte aynı kefeye koymak kimsenin haddine düşmez !!! Ben Bursaspor da altyapı da oynamış ve o camianın içini ufak yaşta görme sansına sahip olmus, büyük agızlardan inanılmaz kelimeler duymus bir spor severim. Hangi takımda bu tür olaylar vardır bilinmez ama ben dayanamadım ve sonunda sudan sebeplerle Bursaspor kulübünden kovuldum ! Bunu anlatmamın amacı dünyada benim kadar Bursaspor dan nefret eden bir kişi daha yoktur !!! İnanıyorum ki istemeyerek ve düşünülmeden yapılan bu tür açıklamlardan, empati kuracagımız üzere kim olsa alınır . Lütfen BURSALI BEŞİKTAŞLILARI kimseyle kıyaslamayınız ..lütfen !.. Umuyorum bu açıklamalarıma diğer Bursa lı arkadaşlarımda katılıyordur. Bu konuyu izinsiz açtığım için kızan bursalı beşiktaşlılar varsa tek tek özür dilerim artık yorumlar dayanılmayacak bir hal almıştı. saygılar |
Kardeşim çok iyi yazmışsın,aynı kaderi paylaşıyoruz seninle,bende 2002 yılında bursaspor alt yapısında oynadım daha sonra okul nedeniyle bırakmak zorunda kaldım.Ve alt yapıdayken tek hayalim Beşiktaş forması giymekti.Bunuda bütün takım arkadaşlarım hocalar hepsi biliyodu.
Benimde en sinir olduğum konu forumda konuşulurken BURSALILAR diyerek bahsedilmesi ve "top Bursalılar" gibi düşüncesiz şeyler söylenmesi.
Bursada en çok taraftarı olan kulüp kesinlikle Beşiktaştır,lütfen bişey söylerken Bursalılar değil Bursasporlular olarak adlandırın.
Eminim bilerek söylenen sözler değildir ama insanın canını sıkıyo.
Saygılar,