Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2008, 12:44   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Angry Yıldırım Demirören Bursa’ya Gelmesin!

Yıldırım Demirören Bursa’ya Gelmesin!

Bursaspor Asbaşkanı Lütfü Türkkan'dan Medyaspor’a çarpıcı açıklamalar: “Bursaspor taraftarı Beşiktaş başkanı Demirören’in geçtiğimiz sezon yaptığı, ortamı germek amaçlı gereksiz şovu unutmadı.”
İşte Türkkan'ın açıklamaları:
Beşiktaş başkanını geçtiğimiz sezon Bursa'da oynanan maçta dostça karşılamış, en iyi şekilde ağırlamaya çalışmıştık. Ancak o gereksiz yere şov yapma yolunu seçmiş, karşılaşmayı açık tribünde izlemişti. Bu anlamsız şov stadyumdaki gerilimi arttırmaktan başka bir amaca hizmet etmemişti.
Bursaspor taraftarı bu şovu unutmadı. Demirören iki camia arasında gereksiz gerginliklere sebep olmak istemiyorsa, Pazar günü Bursa'ya gelmesin. Karşılaşmanın selameti açısından en doğru karar bu olur. Zaten yaptığımız istihbarata göre "bel ağrılarının arttığını ileri sürerek" Bursa'ya gelmeyecekmiş.
Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli "Ben Bursa'da çok maça çıktım!" demiş. İlginçtir, Beşiktaş başkanı Demirören geçtiğimiz sezon Lig Tv'ye "Benim başkan olduğum sürece Mustafa Denizli bu kulüpten içeri giremez" açıklamasını da Bursaspor maçı dolayısıyla Bursa'da bulunduğu sırada yapmıştı. Denizli uzak geçmişte kalan tecrübesini konuşturuyorsa, Bursaspor taraftarının rakipler için nasıl korkulu bir rüya olduğunu da iyi bilir. Beşiktaş'ı en dostane şekilde ağırlayacak, ancak hayal kırıklığı yaşatarak uğurlayacağız.
Click the image to open in full size.
(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla