Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2008, 15:17   #5
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
halilsagir´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
'Bursaspor taraftarının rakipler için nasıl korkulu bir rüya olduğunu da iyi bilir. Beşiktaş'ı en dostane şekilde ağırlayacak, ancak hayal kırıklığı yaşatarak uğurlayacağız.' bursasporun bir sitesinden alıntı yapmışsınız.bursasporun haberlerini yapan site de ne işimiz var!
Bursaspor haberinin beşiktaş forumunda ne işi var her gördüğünüzü,okuduğunuzu foruma konu olarak açıyorsunuz.. adamların istediği gündeme gelmek gündemde kalmak senede 2 defa bu fırsatı yakalayıp elinden geldiğince kullanıyorlar BEŞİKTAŞIMIZIN BÜYÜKLÜĞÜ ÜZERİNDEN PRİM yapıyorlar siz de bunlara alet oluyorsunuz çanak tutuyorsunuz yeter artık hafta başından beri sürekli bursa topiği açılıyor MUHATTABIMIZ DEİLER olamadılar olamazlar , bu kaçıncı konu oldu bize ne , ne dediklerinden düşündüklerinden İLGİLENMİYORUZ ....liverpool,barcelona maçlarında bu kadar çok yazılıp çizilmedi konu açılmadı...Bursasporu KONUŞMAYALIM soyu tükenen kertenkeleleri kurtarma enstitüsü deiliz
sıradan bir lig maçı oynayıp gelicez....
Arkadaşım bi kere ben bu haberi Medyaspor sitesinden alıntı yaptım,bursasporla ne işim olur benim..söylediklerini kulakların duysun arkadaşım..ben bu konuyu buraya açınca mı bursaspor gündeme geliyor ? Adamlar her Beşiktaş maçı yaklaştığında 2 hafta önceden bağırmaya baaşlıyo zaten medya bunu istiyo malzemeyi değerlendiriyo biz buraya konu açmışız bu adamların ne kadar rezil olduğunu göstermek için açıyoruz..çok mu hoşumuza gidiyo sanıyosun.. komik olma bunları buraya yazacağına bu haberleri yayınlayan basın ve yayın organlarına mail at yada her ne yapacaksan...,sen istemiyosun diye buraya bu konuları açmayalım öyle mi?Bursaspor ile ilgili bi konu gördüysen sen okuma,başkaları okur,engel olmaya,laf söylemeye hakkın yok..Emeğe Saygı Duymayı Öğren..
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla