Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2008, 17:51   #1
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon10 600 ile 700 arasında kadınla birlikte oldum

İtalya'nın Sampdoria takımında forma giyen 26 yaşındaki Antonio Cassano, hayatını anlattığı "Herşeyi söylüyorum" adlı kitabında uzun süre polemik yaratacak ifadeler kullandı.

İtalyan gazeteci Pierluigi Pardo tarafından yazılan kitapta Cassano, "En güzel gecem seks ve yemek" derken, "Hayatım boyunca sadece 4 kız arkadaşım oldu, ama maceralarım oldu. 600 ile 700 arasında kadınla birlikte oldum" diye ekledi. Real Madrid'de oynadığı dönemde otelde kaldığını ve daha fazla kadınla beraber olduğunu söyleyen Cassano, yaşadıklarını şöyle anlattı:
"Madrid'de kadınlarla olmak çok daha kolaydı. Otelin en üst katında yaşıyorduk, istediğimizi davet edebiliyorduk. Garson olan bir arkadaşım vardı. Onun görevi, ben seks yaptıktan sonra 3 veya 4 adet kurazan böreklerinden getirmekti. Merdivenlere geliyordu ve değiş doğuş yapıyorduk: Ben kızı veriyordum o da bana yemeği veriyordu."

İtalya'nın güneyindeki Bari kentinde fakir bir ailenin çocuğu olan ve suç örgütleriyle bağlantılı olan arkadaşları bulunan Cassano, "Suçlu biri olma yolunda gidiyordum. Fakirdim, ama asla çalışmadım. Kabul etmem lazım ki hiçbir iş yapmayı da bilmem. 17 yaşıma kadar talihsizce yaşadım ve 9 yıldır da milyoner gibi. Şimdi eşitliği sağlamak için 7 yılım daha var" dedi.

Öte yandan, Roma ve daha sonra Real Madrid'de teknik direktörü olan ve büyük sorunlar yaşadığı Fabio Capello ile arasında yaşadıklarını da anlatan Cassano, Real Madrid'deyken Tarragona'da oynanan bir maçta kendisini tüm ikinci yarı boyunca Ronaldo ile birlikte saha kenarında ısındırdığı için soyunma odasında İtalyan teknik adama "Monopoly'deki paralardan daha sahtesin, b...n birisin" dediğini ifade etti.
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla