Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2006, 09:26   #1
Black Eagle
 
Black Eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Türk Futbolu İçin Kurtuluş Reçeteni Yaz

Son dönemde sıkça tartışılan bir konu "Türkiye Liglerinin kalitesizliği, Türk Futbolu'nda ki gerileme ve geleceğe umutla bakmak isteyen bir toplum..."

Bugün bu işi düzeltelim demeye kalksanız uzun yıllar sürecek bir yolculuğa yelken açmanız gerekecek. Bu kadar uzun bir süreyi kaldıracak, kabullenecek yönetim anlayışı Türkiye'de mevcut olmadığı için ne gibi alternatif çözümler üretilebilir?

Bu konuyu uzun uzadıya tartışarak çeşitli düşünceler ışığında bir kompozisyon çıkarmak istiyorum. Amacım her kesimden, ülkenin ve dünyanın heryerinden üyeleri olan forumumuzda bu potansiyelin yaratacağı düşünce zenginliği ile konuyu daha detaylı işleyebilmek.

Benim görüşüm düşünce yapısı değişmediği müddetçe Türk Futbolu'nda radikal değişiklikler yaşayamayız. Altyapısı yetersiz olan ülkemizde bunun yanı sıra teknik donanımı çok zayıf teknik adamların görev yapması, kulüp yöneticilerinin skorlara yönelik değerlendirme içine girmeler başlıca olumsuzluklar. Bütün bunları daha detaylı yazacağım.

Böyle bir giriş yaparak önce sizlerin düşüncelerini almak istedim. Umarım güzel bir tartışma ortamı, faydalı bilgilerin ziyadesi ile yer alacağı bir topic olur...
__________________
YAĞMURLU BİR GÜNDE
GÖRMÜŞTÜM SENİ
ÜSTÜNDE ÇUBUKLU
FORMALAR VARDI
BİR ANDA TUTULDUM
AŞIK OLDUM BEN
HAYATIN ANLAMI
SİYAH BEYAZDI
Black Eagle Ofline