16-11-2008, 16:49
|
#1 |
Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Mesajlar: 1.207
Tecrübe Puanı: 19  | Denizli'li Kartal dışarıda uçamıyor: 0-0 | | Kartal dışarıda uçamıyor: 0-0 Beşiktaş 11. haftada zorlu Bursa deplasmanından 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. Bu sezon deplasmanlarda 4. kez puan kaybeden siyah-beyazlılar, lider Trabzonspor'un 4 puan gerisine düştü.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 16:54 TSİ 16 Kasım 2008 Pazar Turkcell Süper Lig'de 11. haftanın zorlu mücadelesinden gol sesi çıkmadı. Bursaspor ile Beşiktaş'ın Bursa Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmasında taraflar 90 dakika sonunda 0-0'lık beraberlikle birer puan aldılar. Karşılaşmanın ilk yarısında konuk Beşiktaş daha etkili bir oyun sergiledi. Bursaspor'un ise kontrataklarla gol aradığı devrede iki takımda net pozisyonlar üretti. Kanatlardan etkili gelen Beşiktaş, Nobre, Delgado ve Holosko ile net pozisyonlar yakalarken, ev sahibi ekipse Yusuf ve Sercan'la gole yaklaştı. Orta sahada karşılıklı top kayıplarıyla başlayan ikinci yarıda daha etkili atakları yine Beşiktaş geliştirirken, 73'te Serdar Özkan net bir fırsatı daha harcadı. Son bölümlerde Bobo ve Batuhan'ı oyuna alarak gol arayan siyah-beyazlılar, rakip kalede baskı kurmasına karşın aradığı gole ulşaamadı.
Beşiktaş 0-0'lık sonuçla bu sezon çıktığı 6. deplasman maçında 3. beraberliğini aldı. Dış sahadada 6 maçta toplam 9 puan bırakan siyah-beyazlı takım averajla ikinci sıraya yükselmesine karşın, zirve yarışında Trabzonspor'un 4 puan gerisinde kaldı.
BURSASPOR: 0 - BEŞİKTAŞ: 0
Stat: Atatürk Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Serkan Ok, Hüseyin Fidan Bursaspor: Ivankov, Bekir, Ömer, İbrahim, Romaschenko, Melo, Mustafa Sarp, Mustafa Keçeli, Gökhan, Yusuf, Sercan Beşiktaş: Rüştü, Gökhan, Zapotocny, İbrahim Toroman, İbrahim Üzülmez, Ali, Ekrem, Tello, Delgado, Hosolko, Nobre |
| |