Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-11-2008, 18:11   #28
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Denizli'nin hataları sonucu puan kaybettik, cesur bir kadroylan maça başladı ama ilerleyen dakikalarda ne olduysa korktu, Beşiktaş'ın aynı anda 2 forveti çıkmaz kardeşim, bana göre büyük bi hataydı bu...Gerçekten kaybedilen bu 2 puana üzülüyorum, çok iyi oynamadık ama kazanabilirdik, Denizli doğru hamleleri yapsaydı kazanacaktık zaten, ama dediğim gibi ne olduysa korktu...Tamam Bursa deplasmanında 2 puan kaybetmek normal ama ne bilim, rakiplerimizin kazandığı bu haftada puan kaybetmemiz dokundu biraz...Ayrıca geçen haftanın yıldızı Nobre'nin kaleciyide geçip o golü atamaması gerçekten ilginçti, o gol kaçmazdı bea Nobre!..Tek tek elemanları saymak istemiyorum ama Holo hala istediğimiz Holo değil, artık bi form tutsun...Delgado için bir şey demeye gerek yok zaten, bi var bi yok, alıştık ona...Tello da bir şeyler yapmaya çalıştı ama ona ayak uyduran olmadı, başka gözüme batan bi oyuncu olmadı açıkçası...Kazanacağımız bi maçta 2 puan bırakmak gerçekten üzücü, saymadım ama 20 tane falan korner attık herhal, bunlardan bi sonuç alamadık, yazıkki ne yazık!..