Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-11-2008, 19:09   #2
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.Antalya'da, 7 aylık eşini öldüren turizmcinin, eşinin karnındaki bebeğin kendisinden olmadığını öğrenince öldürdüğü öne sürüldü. Olay, Antalya Muratpaşa Mahallesi'nde dün meydana geldi. Turizmci Suat D. (26), eşi Fatma D.(23)'yi bıçakla öldürmüştü. Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan anne hayatını kaybederken karnındaki bebek ise sezaryenle alınmıştı. Kuvöze konulan erkek bebek üç saat yaşadıktan sonra hayatını kaybetmişti

Click the image to open in full size.Olayın meydana geldiği Muratpaşa Mahallesi'ndeki evde yaşanan şok devam ediyor. Odada koltuklar kan izleriyle kaplanırken çiftin 5 yaşındaki kızları K.'nın oynadığı oyuncakların odanın çeşitli yerlerine saçılması dikkat çekti. Olay gününü gözleri dolarak anlatan Suat D.'nin ablası Semiha Erenel, gelinleri Fatma'yı iki ay önce Niyazi isimli bir kahveci ile evde birlikte olurken bastıklarını öne sürdü.

Click the image to open in full size.Çevrede yaşayan bir komşusunun kendilerini arayarak "Gelininiz kocasını aldatıyor' şeklinde ihbarda bulunduğunu söyleyen Erenel, şöyle konuştu: "Bu ihbarın ardından Sanayi Polis Merkezi'nden polislerle birlikte eve gittik. Eve zorla girdiğimizde ağabeyimin eşi Fatma'yı kahvecilik yaptığını öğrendiğim biriyle yakaladık." Bu olay üzerine ağabeyinin boşanma davası açtığını anlatan Erenel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Boşanma davasıyla ilgili Fatma'nın verdiği ifadede eve zorla sokulduğunu öne sürmüş. Kardeşim boşanma davasının ardından Kundu'ya taşınarak otelde çalışmaya başladı. Bir süre sonra mutsuz olduğunu söyleyerek eşiyle tekrar barışmak istediğini bize söyledi. Eşinin sözlerine inanarak kendisiyle barıştı."


Click the image to open in full size.Dün mahkeme celbi geldikten sonra ağabeyi ile eşi arasında tekrar tartışma yaşandığını söyleyen Erenel, sözlerine şöyle devam etti: "Mahkeme celbi geldikten sonra ağabeyim eşine dönerek 'O adamı sen mi içeri aldın yoksa zorla mı içeri soktular' diye sordu. Fatma ağabeyime kendisinin içeri aldığını ve bu çocuğun da kendisinden olmadığını söyledi. Bunun üzerine ağabeyim cinnet geçirek mutfaktan bıçak aldı. Beni ittirerek eşinin yanına giderek ona saldırdı. Bu sırada annem Canan 5 yaşındaki kızı alarak dışarı çıkarttı. Ardından ağabeyim eşini bıçakladı."


Click the image to open in full size.Olayın ardından 45 dakika ambulans beklediklerini söyleyen Erenel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ambulans bir türlü gelmedi. Ağabeyim bu sırada bıçakladığı eşine sarılarak 'Seni seviyorum. Seni kurtaracağım' diyerek ağlamaya başladı. Onu gerçekten çok seviyordu ancak eşinin karnındaki çocuğun kendisinden olmadığını duyunca çılgına dönmüştü. Biz de çok üzgünüz. 5 yaşındaki kıza biz sahip çıktık." Hayatını kaybeden Fatma D.'nin Finike İlçesinde toprağa verileceği öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde ifadesi alınan zanlı Suat D.'nin adliyeye sevk edileceği belirtildi.





__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla