Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-11-2008, 19:19   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Namaz kılarken vefat etti

Eskişehir'de, kömür sobasından sızan gazdan zehirlenen yaşlı kadın namaz kıldığı sırada hayatını kaybederken, eşi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Osmangazi Mahallesi, Muzaffer Sokağı 7 No'lu evde ikamet eden Şükriye Yarar (80) ile eşi Sait Yarar (82), kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Gece evlerdeki sobaların tütmesi ve yaşlı çiftin sabah su almak için dışarıya çıkmamasından şüphelenen komşuları, öğle saatlerinde eve girdiklerinde Şükriye Yarar'ın seccade üzerindeki cesediyle karşılaştı. Yatakta bulunan ve yaşadığı anlaşılan Sait Yarar ise 112 ambulansıyla kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi

Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaşlı adamın sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi. Acı haberi alıp olay yerine gelen Yarar ailesinin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Yaşlı çiftin komşuları Ahmet Yılmaz ise eve kendisinin girdiğini belirterek, "Komşumuz bize akşam bacaların tüttüğünü, Yarar çiftinin ise sabah perdelerini açmadığını ve su almaya çıkmadığını söyledi. Ben de kızını aradıktan sonra çatıdan bahçeye atlayıp içeri girdim. Şükriye Teyze seccadenin üzerindeydi. Namaz kılarken ölmüştü. Sait Amca ise yaşıyordu. Dışarıya çıkardık, nefes almaya başladı. Ambulans geldi, götürdü" dedi.

Polisin olay yerindeki incelemesinin ardından Şükriye Yarar'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili tahkikat başlattı.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla