Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-11-2008, 20:46   #9
burki8686

burki8686 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
NeoRock´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Basınla ne alakası var. Lig, Türkiye Kupası, Avrupa Kupaları hangi birinde doğru düzgün bir iş yapabildi ki Ertuğrul Sağlam? Basın mı küme düşen Rize'ye karşı mağlup etti Beşiktaş'ı acaba? Veya ligin vasat takımlarına karşı bile sıradan bir Anadolu takımı gibi oynayıp yuh dedirtecek mağlubiyetler aldırdı? Sen kazanmak için çıkmıyorsan basın sana gol mü attıracak. Basın veya hakemler birkaç maça tesir etmiştir, bütün bir sezonki fiyaskoyu dış güçlere bağlamak saçma olur.
ben basın yendi demiyorum ertuğrul oyuncu secimlerinde basının etkisinde kaldı yok maça göre taktiğe göre duruma göre sistem değiştiririz dedi ne zman böyle yamuldu işler ters gitmeye basladı.Ben sorunları asla dıs güçlere bağlamam ayrıca. Orada kastettiğim tello sol bekte bu takımda oynayacak yegane isim zaten kendisi o bölge için alındı.Bizde forvet oynayacak neredeyse!eminim carlos bizde olsa santrafora falan koydurtturlardıSonra holosko sağa hapsedilmişmiş neymiş forvete koyarsan özgür olurmus ee adamı forvete koyduk gene iş yapmıor.Demekki onun sistemle alaksı yokmus.Ertuğrul dik duramadı ve gitti.Ofans savunmadan baslar kardesim.Bunu bilmeyen hocalarla total futbolu özümseyememiş adamlara işler yürümez
burki8686 Ofline   Alıntı ile Cevapla