Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-11-2008, 22:34   #3
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bak abi, Fener Kayseri'ye gidecek, Bursa'ya gidecek, aha şimdiden söylüyorum, %99 puan kaybedecekler, bunun mantığını anlamak bu kadar zor mu?Fener yapıştı diyorsun arkamıza, yapışabilir, ligimiz böyle bir şey işte, 3 hafta önce neydi şimdi ne oldu adamlar, şimdi Ts lider 4 puan farklan, 4 hafta sonra kaçıncı olacaklar, hep birlikte göreceğiz...Gelelim benim dediğime, Bursa, Kayseri, Sivas, Ts, Es Es, Antep deplasmanlarında puan kaybetme lüksün olabilir, ama evinde İnönü'de olamaz...Bunlara puan kaybedersek şampiyonluk gider mi, bence gitmez, sen diyorsun gider, neye dayanarak bunu diyorsun peki?Şampiyonluğun gitmesi için Gs'nin, Fb'nin bunları yenmesi gerekmez mi, eee yenmiş mi peki?Yenmeyi bırak, Oftaş'a yenilmiş bir rakibimiz, diğeri de Antalya'ya puan kaybetmiş evinde, bırakın Allahaşkına bu işleri, her şey ortada...İkinci yarıdaki fikstüre bakın bi, her şeyin lehimize olduğunu görürsünüz, geçen senede öyleydi ama bizim salaklığımızdan gitti şampiyonluk, bu sefer öyle olmaz umarım, futbolcuların elinde sonuçta bu, Holosko, Bobo, Nobre, Delgado, Tello gibi oyuncular maça ağırlığını koyamazsa Denizli ne yapabilirki sonuçta daha, mevkilerinde mi yanlış oynatıyor, hayır, ee daha ne kardeşim...

denizliyle alakali degil dediklerim aslinda yonetimle alakali ama denizlide ustune tuz biber ekiyor kardesim mac 0 0 iken 2 forvet birden cikaripta tek forvete donermi besiktas antrenoru hadi dondu ikinci oyuna alacagi oyuncu ugur incemanmi serdar ozkanmi olur tek forvetli sisteme gecer gibi yapiyor yine salak sacma oyuncu degisikligi yapiyor ayriyetten telloyu koymus sag aciga tello sagdan bindiriyor bizim bobo holosko iceri giriyor tellonun sucu ne adam solak zaten telllo topu aliyor geri cekiyor sol ayagiyla ortalayana kadar bursa defansi coktan yerine oturmus oluyor kim nerde oynadi bugun bir kisi bana anlatirsa sevincem kimseyi anlamadim cunku ali tandogan ne oynadi ekrem dag ne oynadi delgado ne oynadi bu adamlar gorevinin disina cikamaz delgado bi bakiyon sol icte bi bakiyon sag icte sol ayakli tello sagdan bindiriyor sag ayakli ekrem soldan bu yanlis oynatmak degildirde nedir arkadasim ben sizi harbiden anlamamaya basladim artik neyse bu konu uzar gider tartistigimizla kaliriz