Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
denizliyle alakali degil dediklerim aslinda yonetimle alakali ama denizlide ustune tuz biber ekiyor kardesim mac 0 0 iken 2 forvet birden cikaripta tek forvete donermi besiktas antrenoru hadi dondu ikinci oyuna alacagi oyuncu ugur incemanmi serdar ozkanmi olur tek forvetli sisteme gecer gibi yapiyor yine salak sacma oyuncu degisikligi yapiyor ayriyetten telloyu koymus sag aciga tello sagdan bindiriyor bizim bobo holosko iceri giriyor tellonun sucu ne adam solak zaten telllo topu aliyor geri cekiyor sol ayagiyla ortalayana kadar bursa defansi coktan yerine oturmus oluyor kim nerde oynadi bugun bir kisi bana anlatirsa sevincem kimseyi anlamadim cunku ali tandogan ne oynadi ekrem dag ne oynadi delgado ne oynadi bu adamlar gorevinin disina cikamaz delgado bi bakiyon sol icte bi bakiyon sag icte sol ayakli tello sagdan bindiriyor sag ayakli ekrem soldan bu yanlis oynatmak degildirde nedir arkadasim ben sizi harbiden anlamamaya basladim artik neyse bu konu uzar gider tartistigimizla kaliriz |
Dediklerine aynen katılıyorum, itiraz ettiğim yokki bunlara zaten...Denizli çok oynamış bugün takımla, yine de fena oynamadık, gol için bastırdık ama Bursa savunması hatasız oynadı...Nobre-Holo ikilisi çıktıktan sonra da maçın skoru tayin edildi zaten, çok büyük hataydı, bunlara katılıyorum tabiiki...