Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-11-2008, 22:48   #24
ferres

ferres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allah senin belani versin denizli sus bari konusma Allahin ezik fenerlisi....seni basimiza getirenlerinde Allah belasini versin Ertugrul hocayi begenmeyenler 5 macta 8 puan toplayan denizliye nasil tahammül ediyorlar....ali tandogan kim ki bu takimda 90 dakika banko oynuyor ve ekrem dag ibrahim üzülmez bunlar ancak yedek olur....nerde serdarlar,bobo,ugur,aydin falan ya birisi bana söylesin Bobo bu takimda yedek oturacak futbolcumu ezik nobre ne yapiyor iki gol atti diye her mac bankomu oynamali kosmaktan baska ne is yaptigini söylesin birisi bana....ugur inceman diye savasci bir futbolcu varken sen git önliberoda ibrahim toramani gercek yerinde biraksana ibrahimi ve git onun yerine 5. sinif bir futbolcu olan ali tandogani oynat....bence bu denizli Besiktasi batirmaya geldi..yok neymis efendim dogustan beri besiktasliymis ulan yalanci lavuk fenerdeykende dogustan fenerliydin cincondaykenden dogustan gs liydin....tekerlek bile senden az döner be insallah iki mac daha kaybedersinde defolup gidersin yoksa bu sene uefaya bile gidmeyecegiz...iki mac kazandi birisi kocaeli lig sonuncusu digeride herkese boyun egen genclerbirligi...ilk geldiginde 3 forvet falan oynatacagiz diyen adam mac sifir sifirken iki forvetini cikaripta tek forvete dönmez...korkak aha simdi söylüyorum bu adam fener macinda 6-4-0 sistemiyle cikar maca korkudan...defol denizli defooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooool
ferres Ofline   Alıntı ile Cevapla