Sivas, Kayseri, Bursa maçlarinda puan kaybettik ... Bu takimlara biz goz atalim : Sivas fb'yi 2-1 yendi kayseri fb'yi kadikoyde 4-1 yendi, gseyle berabere kaldi Bursa, gs'yi yendi 2-1, fb'ye 5-2 yenildi Biz: sivas ve bursa ile berabere kaldik kayseriye maglup olduk son dkk goluyle Biz bu maçlarda puan kaybederken iyi, guzel futbol oynadik Bu 3 maçta baya gol pozisyonlari bulduk ama degerlendiremedik ... ve bu 3 maçta fazla gol pozisyonu vermedik ... ( 3 maçta 2 gol yedik) Ama hemen ba$lami$iz yine kesip atmayi yok sistem, yok defans ... biz de artik netice taraftari olmu$uz ... Ben durumda gayet memnunum, gelecekten çok umutluyum ... Ben denizli'yi savunmuyorum ama çok karamsar olmayalim, konulara bakinça sanki kotu durumdayiz ... bu takim 22 puanla Turkcell super liginin 2. sirasinda .
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk |