Aynen abi, sonuna kadar katılıyorum...Eleştirelim ama yapıcı olalım, yıkıcı değil...Hoca geleli daha ne kadar oldu, hemen başladık yine...Durmadan Sağlam'la kıyaslıyorlar, yahu ilk 6 hafta kimlerle oynadık sonraki 5 hafta kimlerle oynadık herkez bi baksın, sonra gelip eleştirsin...Ben puan kaybedilen Sivas ve Bursa maçlarında takımın kötü oynadığını asla kabul etmiyorum, gereken gol pozisyonlarını bulduk, tabiiki 5-10 tane pozisyon bulamadık ama bu tür maçlarda bu mümkün değildir zaten...Ne yazıkki golcülerimiz çok cömert davranıyor bu konuda, bu sorunu aştığımız takdirde gol bulamayacağımız maç yok...Holo-Nobre-Bobo üçlüsüne kim kötü diyebilir Allahaşkına, tamam Avrupa için çok üst düzey golcüler olmayabilirler ama Türkiye Ligi için çok çok üstün golcüler bana göre, yanii bunlarada güvenemezsek kimlere güveneceğiz anlamadımki...Rakiplerimiz bize yaklaştı diye tutuştuk hemen, ama fikstür avantajımız var gözle görülür bir şekilde, bunu göz ardı edemeyiz...Fb toparlandı deniliyor ama maçlar ortada, adamların pozisyonu yoktu kazandılar, üstüne net bi penaltıları verilmedi maçın başında Ankara'nın...Hala söylüyorum, rakiplerimiz iyi değil, en azından bizden iyi değiller, 4 puan farkla önümüzde olan Ts bile...Kısacası ne olursa olsun sabır gösterilmeli, asıp kesmeye başlamamalıyız yine, yoksa işimiz var valla, bu sezonu bitiremeyiz!..
__________________ |