Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2008, 13:05   #37
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Ender 1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sivas, Kayseri, Bursa maçlarinda puan kaybettik ...

Bu takimlara biz goz atalim :
Sivas fb'yi 2-1 yendi
kayseri fb'yi kadikoyde 4-1 yendi, gseyle berabere kaldi
Bursa, gs'yi yendi 2-1, fb'ye 5-2 yenildi

Biz: sivas ve bursa ile berabere kaldik
kayseriye maglup olduk son dkk goluyle

Biz bu maçlarda puan kaybederken iyi, guzel futbol oynadik
Bu 3 maçta baya gol pozisyonlari bulduk ama degerlendiremedik ... ve bu 3 maçta fazla gol pozisyonu vermedik ... ( 3 maçta 2 gol yedik)

Ama hemen ba$lami$iz yine kesip atmayi yok sistem, yok defans ... biz de artik netice taraftari olmu$uz ...

Ben durumda gayet memnunum, gelecekten çok umutluyum ... Ben denizli'yi savunmuyorum ama çok karamsar olmayalim, konulara bakinça sanki kotu durumdayiz ... bu takim 22 puanla Turkcell super liginin 2. sirasinda .
Bu kadar abi yaa, imzamı atarım söylediklerine...Sanki Bursa'yı Bursa'da yenmiş rakiplerimiz, Kayseri'yi, Sivas'ı yenmiş de gelip bize çatıyor herkez...Yahu Bursa Gs'yi ezmişti bea o maçta, hem 2-1 yenmişlerdi hem de 2 tane bomboş kaleye atamamıştı Sercan!..Kayseri'nin eziklere yaptığını bilmeyen yok, biz evimizde 4 yesek neler olurdu yahu!..Oftaş'a yenilsek, evimizde Antalya'ya puan kaybetsek anlarım bu kadar eleştiriyi ama gerçekten şimdi anlayamıyorum...Denizli'ye olan ön yargılı yaklaşımdan kaynaklandığını düşünüyorum zaten bunların, şampiyon yapsa da Denizli mutlaka bir şey bulacaklardır...''Ferres'' abi mesela, kesin bir şey bulur...Nobre'den biliyorum onu da...