iddiaların hepsi ispatlıdır | | Arkadaşlar bu olay şu an meclis gündemindedir,,ama daha beşiktaş spor kulübüne ulaşamadım,işte hayat böyle maalesef,bide bu insan sosyalist beşiktaş söylemi ile ortalarda geziyor...bende benim canım yandı başkasının ki yanmasın diyorum.YOKSA BUNLAR NE SOSYALİSTLİK BİLİR NE BEŞİKTAŞ ÖNÜNE ÇIKANI EZERLER.
iddiaların hepsi belgeli isteyen arkadaşa mail de atarım..
buraya niye attım bunu derseniz,bu adam bu çevrelerden beslenip beni tehdit ediyor ,işte filancanın divan kurulundayım şöyleyim böyleyim,,,kapı baca kırmak ne demek reis iddialar ispatlı tabi yoksa deilimiyim yazayım buralara kadar.
en sonda anlattığım gibi kulübe yolladım ama buda kızının eline geçmiş buda babasına vermıs.durum bu bende kulube ulaşmaya çalışıyorum ulaşabılırsem ,olmadı amacım zaten canımı malımı kurtarmak bu adamdan ,ölürsek niye öldüğümüz bilinsin.
__________________ |