Alıntı:
burki8686´isimli üyeden Alıntı
Dostum aynı takımımı izlioruz??Kalede rüştüyü saymazsak Ali, ibo toraman zapo zan hatta birde yeni ön liberomuz ekrem dağ ki hayatında kanattan baska yerde oynamamıs adam tam 6 defansımız var. 6 top yapmayı bilmeyen adam. Takım hücümcu savunmacı diye ayrıldı ortasaha die bir sey kalmadı.Total futboldan nasibini alamamış modern futbolun gerekliliklerini özümseyememiş bir hoca nasıl takıma bam baska hava kazandırıor dersiniz. TS maçında bakın yenmemize rağmen soyluyorum oynanan korkak futbol nerde var???Hanimiş büyük mustafa??2 hafta sonra fener maçı var ts'den korkan febeye napar her halde 5-5-0 falan oynar... |
Dostum ,
Ben hangi mevkiinin futbolcuları adet olarak daha fazlaydıya bakmıyorum , genel anlamda takımın mhücum etme felsefesinden bahsediyorum.
Ayrca Ali Tandoğan'ın geçmişine bakarsan hiçbir zaman defans oyuncusu olmadığını görürsün. Orta sahada oynatacağı Cisse ve Sivok'un olmadığını unutuyorsun galiba bu maçta
Ayrıca Ertuğrul sağlamın Beşiktaşında mı vardı orta saha ? Ben o dönemde 8 kişi savunma yapan , 3 kişi hücum eden bir takım izliyordum sahada . Senin görüşün farklı olabilir , ama ben takımın bu yeni oyunundan çok memnunum.
Son olarak , bir kere daha tekrarlıyorum. Adam takımın başına geleli daha iki ay bile olmadı . Biraz sabredersek , takımın çok daha iyi futbol oynayacağını göreceğimizi düşünüyorum