Bu saatten sonra derbiler dışında puan kaybı hiç bir türlü açıklanamaz..Denizli bütün kredilerini tükettmiştr..Ama bu dönem içinde oynadığımz takımların da ligin kalburüstü takımları oldğunu unutmamak gerek..
Bursa maçında iyi oynamadk ama kazanamamak üzdü..Fırsatları yakaladık ama yararlanamadık..Rakibi yıpratan 2 forveti birden oyundan almak nekadar mantıklı bilemiyorum

Ama Denizli fanları onu da açıklar burda..Bozulan ben olurum

Cisse ve Sivok yoksa Uğur gibi bir oyuncuyu yedek bekletemezsin..Ne olursa olsun Uğur olsaydı daha farklı olurdu bu maç..En azından ortasaha da topu daha iyi kullanabilirdik..Ama Ekremden bunu bekledik..Tello dan bekledik..Nafile

Delgadoyu deplasmanlara götürmemek lazım..Yemeğine müsil fln atsalar bigün önceden...Daha iyi olur..

Takım direnç kazanır en azından..
Rakiplerimizin belli bir yerden sonra okadar puan kaybı yaşamayacağını düşünüyordum ki FB toparlanmaya başladı..2 hafta önce dalgaya aldığımız takımla 3 puan fark var sadece aramızda..Neyse..Sonumuz hayırlı olur inş..Trabzon aldı başını gidiyor..Bu gidişle onlar da ciddi ciddi hesaplara katılacak..Geçen senenin 4.sü Sivas ve Sürpriz yapacak Ankara da fena değiller..İşimiz zor..Ama yine de avantajlıyız..
Ligin ilk yarısını FB ve GS nin önünde bitirirsek Şampiyonluğu ilan ederiz derim ben..2.yarı bütün zor maçlarımız içerde..Onun avantajını yaşicaz..Umarım herşey iyi olur..