Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2008, 23:21   #8
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hocaya destek vereyim vermesine problemim yok adamla ama adamin oynattigi sisteme itirazim var kardesim olamazmi bu sistem olmaz diyorum daha otesi yok maca gore sistem isini begenmiyorum buyuk takimin tek sistemi olur rakipler ona gore onlemini alir buyuk takimda sistemler degismez sadece futbolcularin yaptigi varyasyonlar teknik calismalar degisir ne lan bu boyaci kupumu sok cikart yeni sistem sok cikart yeni sistem bi tane soyleyin buyuk olupta sistemden sisteme gecen bir klup ingilizlerin devleri liverpool benites geldi geleli ayni sistemi oynuyor arsenal keza ayni manu ayni bi macta degistigini goremezsiniz italyada milan oldu geberdi gecen sezon ama 4 3 1 2 oynuyor bu sistemden vazgecmiyor ispanyanin devleri barcelona real madrid bu klupler modern futbolu gecildi gecileli kendi sistemlerinin disina asla cikmazlar hollandadan ajax psv bu takimlar kendi sistemlerinden hayatta odun vermezler ulkemizde tek galatasaray yapiyor bu isi ve basarili oluyor cogu zamanda biz neden sistemden sisteme gecmek zorundayiz anlayamiyorum tek sistemin olur rakiplerin onlem alir buyuksen budur bukadar basit 4 3 3 oynayacaksak 33 hafta bu sistemi oynamaliyiz 3 4 3 oynayacaksakta ama denizli biliyorki kucuk maclarda onemli degil kucukde demeyeyim gencler denizli gibi maclarda onemsemiyor nasil olsa besiktasin olusu kazanacak o maclari kocaeli gibi gencler gibi sivasa kayseriye bursaya trabzona boylemi cikiyor gomulu defans hizli hucumlar birakalim bu sistemden sisteme gecme isini kardesim kendi sistemimizi oynayalim 4 4 2 olur 4 3 3 olur 4 5 1 olur problem degil ama ayni oynayalim futbolcular bilsin eger bu macta top rakipteyken kalemizi daha cok korumaliyiz daha cok kosarlar bu macta daha cok hucum yapmaliyiz daha cok hucum yaparlar olay budur buyuk takim her mac sistemini degistirmez elalem 2 senede sistemini oturtuyor bizim denizli hoca her maca gore sistem belirleyecegiz diyor bukadarmi basit kardesim bu sistemden sisteme gecis