Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2008, 00:01   #8
bruschaga

bruschaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kendine örnek aldigi topcuya bak hele.bu bile serdar kurtulusun artik bize hayri olmaz anlamina geliyor.bunuda gectim,türkiyede ve avrupada milyonlarca genc o kutsal besiktas formasini giymenin hayaliyle yatip kalkiyorlarken,bu beyefendi o sansi birsekilde yakalamis ve türkiyenin enbüyük kulübü ve eniyi taraftari olan takimda oynuyor,ve gönlünde baska bir takim oldugunu söylüyor.haydaa.ulan o örnek aldigin emre bile gs de oynarken fb li oldugu halde birgün bile gs den baska bir takimi tuttugunu söylemedi.baska takimi tutuyorsanda susacaksin,gerekirse politik bir cevap vereceksin.nedemek gönlümde bir takim var ama birakin bende sakli kalsin.ulan okan buruk geldi bu kulübe adam birgün bile gs icin sorulan hicbir soruya cevap dahi vermedi,besiktas camiasina ve taraftarina olan saygisindan dolayi.serdar efendi kardesini cincona göndererek hangi takimi tutugunu belli etti.tutsun bakalim.ben eskisehir macindaki tepkileri merak ediyorum,acaba serdar besiktas taraftarinin ona karsi alacagi tavri hic düsünmedimi.yaziklar olsun ben serdari zaten begenmiyordum,simdi tam midemi bulandirdi.bu yazilanlar basinin abartmasida degil,bunlar gercek.yalan olma ihtimalide yok.görüsürüz serdar bey.2mac yedek kalinca gercek yüzünü gösterdin.bence serdar belkide yari sezonda bile gidecektir.göreceksiniz.gidersede allah yolunu acik etmesin,besiktastan karsiligini vermedigi halde aldigi paralarda kursaginda kalsin.besiktasta oynayan adam fb li de olsa gs lide olsa ts lide olsa böyle konusamaz,konusmamali.lafa bakya besiktasta oynuyor ve GÖNLÜMDE ELBET BIR TAKIM VAR AMA ACIKLAMAK ISTEMIYORUM.gelde deli olma ya.allah seni nasil niliyorsa öyle yapsin adi ezik