Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2008, 08:01   #10
vrossi_kartalizma

vrossi_kartalizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
volkan-saygın´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
0-0 ın üstüne yatan, 8 kişiyi kendi yarı sahamıza hapsedip , beklere kesinlikle ileri çıkmayı yasaklayarak , savunma yaptığını zanneden ama buna rağmen 8 yiyen 4 yiyen, hiçbir derbiyi kazanamayan , pısırık , korkak , silik ,sıkıcı ,bir maçta 3 golü kırk yılda bir gören Beşiktaşımı özlüyorsunuz?
Ben hiç özlemiyorum.
Mustafa hoca Türkiye'ye büyük düşünmeyi ,Avrupalıdan korkmamayı öğreten adamdı . Biraz sabır lütfen , daha kaç gün oldu takıma geleli ? İstediği oyunu oynatması elbette zaman alacxaktır.
Kolay değil arkadaşlar, tamamaen pasif , rakibi karşılamakla 90 dakikayı geçiren takım , aktif bir oyun kimliğine geçiyor , kendi yarı sahamızdan rakip yarı sahaya taşınıyoru oyunumuz . Biraz sabır
kardeş ne güzel özetlemişsin durumu helal, ben de ertuğrul hoca'nın kalmasından yanaydım ama gönderildi arkasından yas mı tutalım şimdi ? üstelik ertuğrul hoca döneminde sistem vardı da noldu ? hiç bir zaman büyük takım gibi oynayamadık ki o dönemde hep tek farkla defans yaparak kazandığımız maçlar vardı. Daha önce millet iyi futbol diodu şimdi takım yavaş yavaş o noktaya doğru gidiyor ama kimse bundan da memnun diil, iddia ediyorum ukraynadaki metalist maçında ertuğrul hoca yerine mustafa hoca olsaydı biz uefa'da yolumuza devam ediyor olurduk, siz geçmişi özlemeye devam edin