Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2008, 10:28   #14
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertuğlul Sağlam'ı da destekledim, gitmesini hiç istemedim, en azından bu sene için...Ne yapar eder şampiyon olabiliriz diyordum çünkü, yine maçları ıkına ıkına kazanırdık ama şampiyon olabilirdik, 60 dk'ye kadar 0-0 gider, sonra çift forvete dönüp maçları kazanabilirdik tabii!..Ama Demirören herezamanki yaptığını yaptı ve sözünde durmayıp Sağlam'ı şutlattı!..Bundan sonra ne yapayim yanii, tutmayayım mi Beşiktaş'ı...Öyle bir durum oluşmuş şu anda taraftarda, isimler üzerinden hareket ediyoruz hep, Beşiktaş'ı unutuyoruz!..Denizli'nin Türkiye için büyük hoca olduğunu, Türkiye'yi tanıyan ondan iyi teknik adamın olmadığını, gelecek en iyi ismin takımın başına geldiğini unutuyoruz!..Hocanın gelir gelmez hangi takımlarla ard arda karşılaştığına bi bakın Allahaşkına, herhangi bir hoca olsa başımızda, yine aynısı olacaktı, çünkü yüzde 90 puan kaybetme ihtimalimiz olan karşılaşmalardı bunlar...Bu gerçeği inkar etmeyin!..Kazansaydık + olacaktı tabii, hatta şampiyonluğumuzu kutlardık şimdiden, ama olmadı, olmadı diye şampiyonluk gitti mi, kesinlikle hayır, hala en büyük favori biziz...Denizli eğer bu maçtaki gibi abuk sabuk hatalar yapmazsa şampiyon olacağımıza da sonuna kadar inanıyorum...Denizli hatalarından ders alır, gerekeni yapar diye düşünüyorum, düşünmek istiyorum...