Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2008, 17:29   #1
herobjk
Ç@rşı M@nisa
 
herobjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte Beşiktaş'ın yeni yıldızları

İşte Beşiktaş'ın yeni yıldızları Tarih: 17 Kasım 2008 Pazartesi Click the image to open in full size.Siyah - Beyazlılarda bugün açıklama yapan Şeref Yalçın'ın bahsettiği iki oyuncuyla büyük ölçüde anlaşıldığı belirtildi.

Beko Basketbol Ligi'nde üst üste 4 yenilgi alan Beşiktaş Cola Turka'da yabancı oyuncularda değişime gidilirken yeni gelen isimler de belli oldu. Siyah - Beyazlılarda Austin ve Stanojevic'in yerine yönetimin bir iki numara bir de pota altına isim alacağı kaydedilirken geçen sezonu Ventspils'de geçiren ve sezon başında Base Oostende'ye imza atan Jimmy Baxter'ın yarın İstanbul'a geleceği belirtildi. Skorer bir oyuncu olan ABD'li isim oldukça atletik bir oyuncu olarak tanınıyor ve geçen sezon Letonya Ligi'nde smaç şampiyonu olmuştu.
Ancak Ventspils'de sezonun sonuna doğru coachuyla tartışan Baxter'ın savunma yapmadığı ve takım ruhunu bozduğu gerekçesiyle tatsızlıklar çıktığı öğrenildi. Taraftar forumlarında bazı Letonyalılar Baxter'ın çok atletik bir skorer olduğunu söylerken ABD'li ismin sezon sonuna doğru kimseyle konuşmadığı ve savunmaya yardım etmediğini belirtti.

Beşiktaş Cola Turka'nın bir diğer transferi Jeremy McCoy da pota altını domine edebilen yetenekli bir isim olarak görülüyor.

__________________
Click the image to open in full size.
herobjk Ofline   Alıntı ile Cevapla