Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-11-2008, 09:44   #13
vrossi_kartalizma

vrossi_kartalizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ramesoon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet hakkaten dün Bursaspor Başkanın Maraton.com a verdiği röportajı okumamış..Ben olsaydım ;

'' Beşiktaş belki Türkiye’ye mal olmuş bir takım olabilir ama Türkiye’de o zamanlar az kulüp varmış Beşiktaş da büyük kulüp olarak adlandırılmış. Tamam ama Beşiktaş demek Beşiktaş semti demek. Bursa, Türkiye’nin dördüncü büyük şehri. Biz büyüğüz diyorlar “hangi ölçünle büyüksün?” diye sorarlar. Büyük küçük yok o zaman ben derim ki Bursa daha büyük. Hiçbir gocunmam olmaz ''

diyen zavallı adamın suratına tükürürdüm..Doğru demiş Adama Sormazlar mı hangi Ölçüde Büyüksün?Taraftarın ne kadar?Müzende Kaç Kupan var ?Sportif anlamda içerde,Dışarda ne Başarın var? Daha 3 sezon önce bir alt kümede olan kimdi ?

Bir Kere daha bu zavallı insanlara cevap vermek zorunda hissettim kendimi bağışlayın..Aslında ciddiye bile alınmayacak konuşmalar bunlar konu etmek bile ayıp ama ''söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil''..tekrar özür diliyorum..
kardeş eline ağzına sağlık çok güzel dile getirmişsin ama bu basiretsiz yönetim yüzünden beklentilerimiz hep boşa çıktı bundan sonra da çıkacak, her zman söylüyorum bu tüpçü ve tayfasından kurtulduğumuz gün BEŞİKTAŞ'ımızın bayramıdır ...