Sampiyonluk yine hayal!!! | | Size son bursa macında sahaya ilk 11 de cıkan defans hattımızı sayıcam objektif olarak bu defansla sampiyon olucagımıza inanan varsa dicek bisey yok... Rustu,zan,tandogan,toraman,uzulmez,zapo,ekrem dag.... Bunların icinde birtek zapoyu ayrı tutuyorum diger futbolcularda bizi ligin en tepesine oturtucak ne vasıflar var merak ediyorum??? Bir objektif gozle bakın.. Futbolu bilenler ne demek istedigimi cok rahat gorebilirler...Ha diyebilisiniz ki bizim forvet hattımız cok kuvvetli!!! Arda,kewell,lincoln,baros,karan ve nondalı bir takımdanda mı kuvvetli??? (Galatasaraylı falan degilim bu arada simdi ters yorumlar yapılıcak baska takım reklamı yapıyor diye)...Alakası yok sadece kıyaslama amaclı yazdım bu isimleri... Sozun ozu Besiktas buyuk camiadır ve senelerdir sampiyon olamıyoruz... Cunku kucuk futbolculardan buyuk takımlar yaratmaya calıstık...Denizli bu zaafa dusmeye basladı ve sezon sonunda yine husran olucak bu kafayla giderse... Son sampiyon oldugumuz sene Cordoba,zago,ronaldo,giunti,tayfurlu bir defans hattı vardı..Uzulmezde arada kaynıyordu....nerden nereye!!! ..Kotumserlik degil realistlik benimkisi...Bu kisisel fikrimdir... Herkes kendi yorumunu yapmaktada serbest!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |