Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2008, 07:31   #36
_Blackseagless_
Banned
 
_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynen katılıyorum,kendi başına bir halt becerememiş,tuttuğu takımın taraftarlığını üst kimlik yaparak o takımın başarısı ile tatmin olan,kendini takımın sahibi sanan zavallı holigan bozuntuları yüzünden bu forumun seviyesi düştü..Aklı başında ,saygılı arkadaşlar kaçtı,Adam 20 yaşında,dünyadan bihaber,Denizli ye ahmak diyecek kadar densiz..Denizli bilmiyor,o zavallı biliyor..yok 3 lü imiş yok 5 li imiş,yok Denizli gitsin miş yok o gitsin bu kalsın..Bıraksınlar bu işleri..kimse adam yerine koymaz gelir burda ona buna sataşıp kendine muhatap arar..Kendi gibi düşünmeyene hakaret eder ...bunlar yüzünden bir tane adam kalmadı forumda ..

Abicim diline sağlık , varya imzamı atıyorum yazının altına . Yanlız seviyenin düşmesinin tek sorumlusu küfürbaz , ağzından çıkanı kulağı duymayanlara göz yuman forum yönetimi dir , adamlar Beşiktaş forumun da Beşiktaş ın Teknik direktörüne , futbolcusuna ve Başkanına ağzına gelen hakaret ve küfrü ediyor ama ona müdahale edilmiyor çünkü foruma yakışmayan bir gruplaşma olmuş durumda yukarda bahsettiğim adamlar ve bir çok mod çok samimi arkadaşlar ayrıca grup olmuş durumdalar bundan dolayı birileri birilerini kayırıyor her türlü davranışlarına göz yumuyor. 2 gün önce benimle eski husumeti olan ertuğrul sağlam hastası bir ufaklık sırf denizli hocayı desteklediğim için ağzına gelen küfrü etti bende sinirime hakim olamadım cevap verdim ama hakaret etmedim , sayın forum yönetimine durumdan şikayetçi oldum 2 mod arkadaş duruma müdahale etti ancak o arkadaşlarının küfürlü mesajlarını yok ettiler bana fırça attılar neymiş hakaret etmişim ben bu adaletsizliği kabul edemedim ve durumu zor zekat binbir meşakkatle admin meriç bey e bildirdim , kendisinden adaletli davranmasını bekliyordum ancak hayal kırıklığına uğradım o küfürbaz ufaklığı banladı ancak 2 gün de beni banladı neymiş adalet bu ne biçim adalet , adam küfür etti banladın yahu ben küfür etmedim veya hakaret etmedim beni niye banlıyorsun , neymiş kışkırtıcı kelimeler kullanmışım ona da kabul ama ettiğim sözlerde küfür olmadığı için banlamaman lazım uyarı cezası verirsin uygun olanı bu dur .Neyse olan oldu ben yandım bari başka arkadaşlar yanmasın lütfen sayın adminler durum muhasebesi yapın gidişatınız yanlış modlarınızı uyarın işlerini doğru öğretin gerekirse bağzılarını değiştirin , bir kere yaşı 26 dan küçük olanlara görev vermeyin , baş edemiyorlar görevin altında eziliyorlar . Ben bu forumda 3 seneden fazladır üyeyim son 6 ay a kadar hiç bir ban veya uyarı cezası almadım ama son 6 ay da ne değişti forumda ceza almaya başladım , ben söyleyim üye yapısı çok değişti yaş ortalaması çok düştü , eskidende küçük kardeşlerimiz vardı burada ama küfürbaz değillerdi kendinden 1 yaş bile büyüğüne abi diyenler vardı aynı şekilde bir sürü bizden büyük abilerimiz vardı bir gün bile saygısızlık veya küfür etmedik onlara şu an onlarda yoklar gittiler , Sayın adminler bu dediklermi iyi düşünün lütfen , yazık etmeyin bu güzelim foruma .


Arkadaşlar , kardeşler eleştiri başka şey hakaret ve küfür başka şey Lütfen dikkatli olalım , Başkana , hocaya ve futbolculara kıza biliriz Eleştirebiliriz ama hakaret etmeye hakkımız yok . Eleştirinin de adabı vardır , Eleştiri yaparken yapıcı olalım . Benden yaşça küçük olan kardeşlerim lütfen konulara yorum yaparken mesajınızı yaşınıza ve muhattabınıza dikkat ederek yapınız karşınızda ki yaşıtınızda olsa saygınılı olunuz . Bir Beşiktaşlıya küfür ve saygısızlık yakışmaz , küfür ve hakaret Beşiktaşlı duruşuna uymaz . Benden büyüklerim abilerim eğer bir yanlışım olduysa özür dilerim eğer sürçi lisan ettimse af ola .

Naçizane düşüncelerimi yazdım , lütfen silmeyiniz sayın yetkili arkadaşlar .

Saygılarımla .
__________________
Click the image to open in full size.
_Blackseagless_ Ofline