Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2008, 07:36   #1
İbodaca

İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

'Tomas Sivok benim eserim'

Click the image to open in full size.
Beşiktaş´ın eski menaceri Sinan Engin´den iddialı açıklamalar: 'Çek futbolcuların transferini neredeyse tek başıma bitirdim. Sivok´u şimdi İngilizler istiyor.'

‘Adalılar peşinde’

Mustafa Denizli’nin teknik direktörlük koltuğuna oturmasının ardından, sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldığını açıklayan Beşiktaş eski menaceri Sinan Engin, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siyah-Beyazlılar’ın Çek futbolcuları Tomas Sivok ile Zapotocny’nin büyük bir kazanç olduğunu dile getiren Engin, “Bu oyuncuların transferlerini neredeyse tek başıma bitirdim. Yönetim de büyük fedakarlık yaptı. Tomas Sivok’a İngiltere’den çok cazip teklifler geldiğini öğrendim” dedi.

‘İkiye katladılar’

Yıldız futbolcunun, Beşiktaş ile sözleşmesi olduğunu belirten Engin, “Çok genç bir oyuncu. İtalya’ya transferi büyük olay yaratmıştı. Sakatlığı sonrasında geri kaldı. Ancak formunu yakaladı ve herkesin gözü Sivok’un üzerinde. Kamuoyunda, ‘Sivok ile Zapotocny pahalıya alındı’ yönünde eleştiriler vardı. Şu an satılsa, Sivok 10 milyon Euro eder. Kısa süre içerisinde iki futbolcu da maliyetini ikiye katladı” diyerek, Çekler’e övgüler yağdırdı.

Click the image to open in full size.
İbodaca Ofline   Alıntı ile Cevapla