Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2008, 08:02   #37
İbodaca

İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Başarıyı isteyen BJK taraftarı M.Denizliyi desteklemek durumundadır..Başka türlü olmaz bu iş..

Ama bazı yorumları görüyorum; Mustafa Denizli ilah yapılıyor resmen..Yahu bu adam okadar büyük bir futbol adamıydı da nerede 7 yıldır.? Ş.Liginde takımına 0 çektiren adam bu..Oyuna müdahaleleriyle maçı daha da zora sokan bi adam..Herşeye rağmen destekliyoruz biz..Beşiktaş için buna mecburuz..Ama yeri geldiğinde de eleştiri yapamicaksak ne anlamı var bu işin? Bi adam 20 yaşında diye M.Denizli hakkında yorum yapamicaksa nerde kaldı savunduğunuz adalet, özgürlük, demokrasi, hoşgörü?

Ben de Ertuğrul'u savunanlardanım..Fakat Şuan T.D.ümüz Denizli ise ona destek vermek de şart..Bunu kimse inkar etmemeli..Ama bu demek değildir; M.Denizli eleştirilemez..

Mustafa Denizlinin yanlışlarını söylemek sahtelk oluyorsa orası apayrı bir görüş zaten...Farklı bir dünyanın düşüncesi herhalde.. Şu 2 derbi istemediğimiz gibi sonuçlansın da ozaman M.denizliyi ilah yapanlar bu kadar kör bir şeklde destekleyebilcekler mi bilmiyorum yine de.."Destek" kavramndan 1haber insanlar var..

Herneyse..

3-4-3 , 4-4-2, 4-2-3-1 fln hikaye..BJK formasını kaldıramayan oyuncular var takımda..Ve bunlar kilit adamlar..Bunlardan arındğımz, akıllı 3-4 transfer yaptığımız takdirde bu takımı kimse tutamaz..Rakiplerimiz ritmini bulmuşken şu derbileri kazanıp darbeyi indirebiliriz onlara..Aksi halde bizi altlarına alırlar bu gidişle..Bu sezon şampiyonlk bukadar yakınken yine olamazsak gerçekten çok vahim bir durum olur..Umarım Denizli ile işler yolunda gider..
İbodaca Ofline