Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Bu dediğinize inanıyor musunuz gerçekten?Delgado'nun geldiğinden beri bize kazandırdığı maç sayısı kaç Allahaşkına?Hep destekledim, bu adam iyi oyuncu dedim, topu alışından verişinden attığı çalımlardan bunu gördüm...Ama yavaş yavaş soğudum Delgado'dan, saolsun kendisi soğuttu!..Yaf hiçbir büyük maçta oynamaz mı bi adam, kritik maçlarda çıkıp sorumluluk almaz mı?Metalist maçında oynamadıktan sonra çıkmış Kocaeli maçında goller atmış asistler yapmış ne önemi var benim için...Böyle bir adamın neyini destekleyeyim daha...Bu sene dedik çift ön libero oynamaya başladık, gerçek Delgado'yu görebiliriz belki, kaptanlığında verdiği sorumlukla daha iyi oynar dedik, dedik de dedik ama 1-2 maç oynadı yine yatışa geçti!..İnönü'de taraftarla birlikte oynuyor ama deplasmanlarda kayboluyor...17 maç için mi aldık bu adamı anlamadımki... |
aynen Onurcum teşekkürler..kaç zamandır Delgado ile ilgili aynı şeyleri söylüyorum farkındasındır sende artık yazmaktan sıkıldım safhasındayım,inan yazmaya üşendim ama sen üşenmemişsin düşündüklerimi aynen yazmışsın saol tekrar..