Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2008, 16:54   #4
Asi_melek1903
tek aşkı beşiktaş

Asi_melek1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HüGO

Merhaba günlük.. Bu aralar düşüncelerime yön veremiyorum. Depresyondayım, zaten içmeye gittik Tolga abi'yle.. Neyse.. Düşüncelerim şunlar; Cadı Sila aslında hoş kadın.. 90 - 60 - 90 mübarek.. Niye cadı ki? İki bağırdı diye cadı mı oldu? Ona ulaşmalıyım. Şu karım olmasa.. Üstelik, Cadı Sila'ya ulaşıyorum da karımı kurtarmaya çalışıyorum ya hani, ne büyük aptalım.. Abi karşımda afet dururken, gidip o uzun kulaklı karıya ne bakıyom ki lan ben?! Gerçekten ha. Bak netleşti şimdi kafamda. Çocuklar da zaten bi halt olamadılar, sürekli bi yaramazlık yapıp Sila teyzelerini kızdırıyolar.. Okuyup adam da olamadılar, ne ediyim ben bu çocukları?!

Ah ah.. Bu şarkı benden Sila'ma.. Senden çocuğum olsun istiyorum.. Saçları senin kadar dağınık.. Görenleri sinir etsin bakışların..

AH SİLA AH!

PAMUK PRENSES VE YEDİ CÜCELER

Sevgili günlük bugün içimde kötü bir his vardı.Sabah uyandığımda gece gördüğüm rüyadan dolayı sırılsıklam olmuştum.Kocaman kocaman elmalar üzerime doğru geliyordu.hatta içlerinde çok parlak, kıpkırmızı bir tanesi vardı ki "ye beni prenses ye beni prenses" diyerekten kovalıyordu.Akabinde bugunun farklı olmasını istedim ve 7 cücelerin kanına girdim bugün grup yaptık.Zaten ormanda bizden başka kimse yok.Hem nasıl olsa toprak olacaz; olamasak bile cadı karı bizi yakalicak ve zindana atacak ya da toprağa yollicak.Madem oyle biz de dünya nimetlerinden az bucuk faydalanalım ama demi.neyse gec oldu artık ben simdi kapatıyorum.Eğer bu gece de o elmayı görürsem yarın yine aynı şeyleri yaparım.İyi geceler günlüğüm daha cücelerin yanına gidecem 7 sine de ayrı ayrı ugramak zor olacak gece uzun.Allah'a emanet ol hadi.Haaaa bu arada arana koyduğum güle dikkat et o bana cadının yolladığı avcının vurduğu erkek geyikten hediye. iyi geceler...
:

Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık
Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık ....
Asi_melek1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla