Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2008, 12:18   #1
nbacem
 
nbacem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Baxter: Türkiye'nin en iyi takımına geldiğim icin mutluyum

Click the image to open in full size.Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Cola Turka'nın yeni transferi Jimmy Baxter, siyah-beyazlı takımın Türkiye'nin iyi takımlarından biri olduğunu söyledi. Baxter, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en iyi takımında oynayacağı için çok mutlu olduğunu belirterek, ''Birçok ABD'li arkadaşım Beşiktaş Cola Turka'nın Türkiye'deki en iyi takımlardan birisi olduğunu düşünüyor'' ifadelerini kullandı.
7 yaşında basketbola başladığını vurgulayan Jimmy Baxter, şu görüşlere yer verdi:
''Fransa'nın Dijon takımında forma giydiğim sezon French Cup'ta takımın en skorer ismiydim. Fransa'dan sonra İtalya'nın Reggo Emilia ve Edimes Pavia takımlarında oynadım. Litvanya'da ve 2004 Olimpiyat Oyunları'nda en iyi sıçrayan oyuncu seçildim. Geçtiğimiz yıl Ventspils'te oynadım bu sezona da Belçika'nın Oostende takımında başladım. Ventspils'te oynarken ULEB Cup'taki en iyi 5. skorer oyuncuydum. Bu dönemde Beşiktaş Cola Turka'ya karşı da oynadım. Şu anda Beşiktaş'ın başarısı için buradayım. Türk basketbolu üst seviyede. Türkiye zengin bir ülke ve birçok başarısı var. Bu ülke basketbol açısından çok sayıda kaliteli takıma ve oyuncuya sahip.''
Jimmy Baxter, kısa sürede takıma adapte olup, elinden gelenin en iyisini yaparak başarılar kazanmak istediğini dile getirdi.
nbacem Ofline   Alıntı ile Cevapla