Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2008, 17:01   #5
pascaltekin
B3ŞİKT@ŞK

pascaltekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kumandaci´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sen nasıl bir beşiktaşlısın öyle anlamadım .
yapacağı şampiyonluğu istemiyormuşsun..

1- Sorarım sana ;beşiktaşı bu güne kadar şampiyon yapan hocaların hangisi gerçek beşiktaşlıydı öyle. en azından denizli ,fb ve gs yi çalıştırırkende çekinmeden beşiktaşlıyım diyordu.

2-ertuğrul nasıl beşiktaşın yetiştirdiği oyuncu kategorisine giriyor.Samsun dan alınan ve tıpkı başka takımlardan aldığımız diğer oyunculardan farkı olamayan oyuncuydu.ayrıca abiside açıklama yapmıştı ertuğrul GS yi tutardı diye.Sen onu abisinden daha iyimi tanıyorsun

3-artık ertuğrulun devri kapatıldı.ısıtıp ısıtıp onu gündeme getirmenin beşiktaşa hiç bir yararı yok.

bak abıcım bır kere benım besıktaslıgıma laf etme herkes oss calısrkn bız trıbundeydıkkk ben besıktaslı degılımmmm besıktaslı dogdummmmmmmmmmmmm .ertugrul hocaya gelınce ben karısmam abı sı ne demısse bjk oftas macında adam gol sonrası aglıyorsa o besıktaslıdr .denzlıye gelınce abıı seba donemınde bjk lazım ıken nedn gelmedıııı sorarım sıze fb calıstırırken abdullah bıze gola atınnca neden cocuk gıbı sevındı bjklılk bu mu mustafa denzlınınn gelıp bna mustafa denızlıyı savunmayınn... lig tv de besıktasa hakaret eden bjk taraftarını begenmeyn cıns cıns yorum yapan kısıyı bjk basında gormek ıstemıyorummm .sayın saglam devrı kaapanmıs olabılır ama mutlaka donecegıne ınanıyorummmmm