Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2008, 17:15   #6
Karetta2002

Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
pascaltekin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bak abıcım bır kere benım besıktaslıgıma laf etme herkes oss calısrkn bız trıbundeydıkkk ben besıktaslı degılımmmm besıktaslı dogdummmmmmmmmmmmm .ertugrul hocaya gelınce ben karısmam abı sı ne demısse bjk oftas macında adam gol sonrası aglıyorsa o besıktaslıdr .denzlıye gelınce abıı seba donemınde bjk lazım ıken nedn gelmedıııı sorarım sıze fb calıstırırken abdullah bıze gola atınnca neden cocuk gıbı sevındı bjklılk bu mu mustafa denzlınınn gelıp bna mustafa denızlıyı savunmayınn... lig tv de besıktasa hakaret eden bjk taraftarını begenmeyn cıns cıns yorum yapan kısıyı bjk basında gormek ıstemıyorummm .sayın saglam devrı kaapanmıs olabılır ama mutlaka donecegıne ınanıyorummmmm
Güzel kardeşim,herkes OSS çalışırken trübünde olmak marifet mi..ben hem OSS ye hazırlandım,hem trübüne gittim, ve kazandım da..30 sene üsküdar trübünündeydim..Bırakın bu beşiktaş çocuğu vs ayaklarını..sen beşiktaşlıysan ben 40 yıldır Beşiktaşlıyım..ne demek M.Denizli ile gelen şampiyonluğu istemem..Ben de Ertuğrul gitsin istemedim ama Ertuğrul babamın oğlu değil...Allah yolunu açık etsin ama ben onun Beşiktaşlı olmadığını biliyorum.Beşiktaşta oynarken transfer dönemi geldiğinde GS ve Trabzonla görüştüğünü de biliyorum..Çünkü E.Gürsoy un yanına gittiğinde (Zincirlikuyu TATKO binasında) ben oradaydım..bırakın bu takımın sahibi biziz ayaklarını,gidin ,çalışın ve çaba gösterip birşeye sahip olun..Beşiktaş o anlamda subjektif tir ve sahibi yoktur..taraftarı vardır..Taraftar da takımın futbolcusuna ve Teknik ekibine karışmaz..taraftarın işi takımını desteklemektir..böyle holigan özentilikleri takıma zarar veriyor