Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2008, 18:32   #45
bruschaga

bruschaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
mertsunter´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1) Sen kimsin benim besiktaslılıgımı sorgulyorsun??
2) Ben besiktasta zanın,toramanın,uzulmezin,tandoganın ve ekrem dag ilk 11 de oynamamasını savundum !! Futbolu cok bilmeye gerek yok bu adamların besiktas seviyesinde olmadıklarını gormek icin!!
3)Benimle aynı goruste olmayan arkadaslara soruyorum.. Elinize bir fırsat verseler ve super ligden altın gumus ve bronz 11ler kurun deseler, hanginiz yukardaki isimleri kadroya koyarsınız??? Kendinizle yuzlesin belki bir tanesi zorla bronz 11 e girer...Ben besiktaslıyım ama akıllı bir besiktaslıyım.. Sadece forumda kendi fikrimi yazdım...Emin ol o saydıgın isimlerin cogundanda iyi takip ediyorum turkiye ve dunya futbolunu kardesim sen rahat ol!!!
1-ben kimim biliyormusun.ben besiktas asigi siradan bir insanim.
2-emin ol senden daha fazla hem besiktasi hem avrupa futbolunu takip ediyorum
3-sen nasil bu yazdiklarim benim görüsüm diyebiliyorsan bende bu yazdigim yorumum ve senin besiktasliligin konusundaki süphemde benim görüsümdür.
4-bahsettigin oyunculardan gökhan zan milli takimin banko stoperi,kaldiki ondan önce bjk de zapo ve sivok var stoperde oynayan,gökhan ikinci tercihtir.gelelim toramana,düne kadar milli takimin degismez oyuncusuydu.ve türkiyede diger 2büyüklerde dahi onu transfer etmeyecek hicbir kulüp yoktur.üzülmeze gelirsek,türkiye sartlarinda solbekin kisitli oldugu biryerde takimda bulunmasi gereken oyunculardan biridir.tandogan ve ekrem konusunda sana birsey diyemem,yanliz sende bunu cok iyibiliyorsunki bu 2oyuncuda besiktasin banko oyunculari zaten degiller,onlar yedek oyunculardir,hocamiz sadece bazi maclarda oynatacaktir.ben suanda ne denizliyi nede kadroyu savunuyorum,sadece gördügüm dogru ve yanlislari savunuyorum.bu takim sampiyonda olmaya bilir,ama inanki bunun nedeni kadro yetersizliginden degil sadece kisisel ve teknik hatalardan dolayi olabilir.sen besiktasin kadrosunu begenmiyor olabilirsin,kendinide futbolun ilahida sanabilirsin,ama bugün türkiyede enbüyük furbol yazar ve yorumcularinin bile besiktas icin iyi takim ve sampiyonlugun enbüyük adayi olarak kabul ettikleri yerde senin zittini savunman bende ve benim gibi bircok kiside süphe uyandirir.cünkü savundugun gerekceler gayet basit gerekcelerdir.eyer dedigin gibi besiktasimiz kadro yetersizliginden dolayi sampiyonluktan koparsa ve ligi altlarda bitirirse ben herkesin huzurunda senden özürdileyecem,bundan sonrada senin futbol görüslerini ve seni kendime örnek alacam.insaallah devre arasinda tekrar yazisiriz sezon sonundada bunu tekrar tartisiriz.saygilarimla.