Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2008, 21:07   #7
pascaltekin
B3ŞİKT@ŞK

pascaltekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel kardeşim,herkes OSS çalışırken trübünde olmak marifet mi..ben hem OSS ye hazırlandım,hem trübüne gittim, ve kazandım da..30 sene üsküdar trübünündeydim..Bırakın bu beşiktaş çocuğu vs ayaklarını..sen beşiktaşlıysan ben 40 yıldır Beşiktaşlıyım..ne demek M.Denizli ile gelen şampiyonluğu istemem..Ben de Ertuğrul gitsin istemedim ama Ertuğrul babamın oğlu değil...Allah yolunu açık etsin ama ben onun Beşiktaşlı olmadığını biliyorum.Beşiktaşta oynarken transfer dönemi geldiğinde GS ve Trabzonla görüştüğünü de biliyorum..Çünkü E.Gürsoy un yanına gittiğinde (Zincirlikuyu TATKO binasında) ben oradaydım..bırakın bu takımın sahibi biziz ayaklarını,gidin ,çalışın ve çaba gösterip birşeye sahip olun..Beşiktaş o anlamda subjektif tir ve sahibi yoktur..taraftarı vardır..Taraftar da takımın futbolcusuna ve Teknik ekibine karışmaz..taraftarın işi takımını desteklemektir..böyle holigan özentilikleri takıma zarar veriyor
marıfettır demıyorumm bende kazadım öss karıstırma benım burda anlatmak ıstedıgım adam gelmıs benım besıktaslıgımı tartıyor ben besıktaslı degılım besıktaslı dogdummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ... aramızda kı fark bu abıı senn 48 yasındasın 40 senedır bjklısın ben 20 yasındayımmm 20 senedır bjklıyım ..herkes gıder kalan taraftardır bunu son derece ııı bılıyorummm . mustafa denızlı ııı bır bjk olsaydı seba donemınde gelırdı bıze sız bu konuyu bende daha ııı bılıyorusuz cunku yasınız daha musaıtttt neden seba donemınde gelmedıııı sıze bunu sormak isterımm .baskaların basındaykenn oz takımına gol atarken vıcdanı cız etmez mı ınsanınn bana bu olayınn profsıyonellıgını savunmayınnn .ılhan mansızda ankaragucu macında bjk gol attı ama adam sevınmedı bılle aglayacaktııı ..gerekırse bjk holıganı degıl nefterı oluruz ama mustafa denızlı gıbı bjk lılarr besıktası da asla teslım etmeyızzzz .sız buna holıganmı dersınız bjk ayaklarımı dersınız ne dıyorsanız deyınnnnn bız bjk dogduk bjk ölecegız ama bjk mezarda bıtmeyecek ahırette devam edecek abıcımmmmmmmmmm