Alıntı:
ROYAS´isimli üyeden Alıntı
şimdi bu yazının manası ne. tamamen saçmalık. ertuğrul sağlama 3 sene dayanıldı.hattaa başlarda kimse birşey söylemedi. sen kalkmışın denizlinin daha 5. maçında saçma sapan birşey yazmışın. amacın ne.çok mu mutlusun puan kaybetmemizden. ozaman bu sitede işin ne. git eziklerin cinconların sitesine. anlayamıyorum senin gibilerini. |
birincisi bu haberi ben yapmadim gazeteden aldim ikincisi seni ilgilendirmez benim neyi konusup neyi konusmayacagim hayatinda besiktasa tek katkin yoktur belki senin benim yaptiklarimin maddi anlamda besiktas klubune sagladigim destegin yarisini sagla ondan sonra senle besiktasliligi konusalim kimse bana puan kayiplerindan mutlumu oluyorsun diye soramaz bizde besiktasliyiz denizli ile baskili oynuyoruz rakipleri dagitiyoruz diyen mac izlemeden yorum yapan senin zihniyetindeki insanlara lafim topa hakimiz zartuz zurtuz diyenler maclarda topla oynama istatistiklerimize baksin kocaeliye 5 gol atiyorsun ne demek bu ezip geciyorsun rakibini yani ama topla oynama istatistiklerin yuzde 55 e 45 bursa top oynuyor sen bakiyorsun kayseride kaleye gidemiyorsun bursada pozisyon bulamiyorsun o zaman sormazlarmi adama ulan ne bicim baski ne bicim top hakimiyetiymiski bu pozisyon bile bulamiyoruz maclarda diye birakin kardesim sirf kendi inatlariniz ugruna bizim gibi besiktasli adamlara hakaret etmeyin en azindan buna hakkiniz olmadigini unutmayin istatistikler ortada baski kuruyor parcaliyor dediginiz takim demekki parcalayamiyor ayrica burda hepiniz adam asarkan sabir gosterilmesi gerekir diyende benim herkez icin ayni seyi soyledim denizli icin en basindan soyledim sevmiyorum futbol mantalitesi bize uymaz bu adamin ve desteklemiyorum bukadar basit uzun vadade besiktasin sonu denizliyle husran olur baskada birsey olmaz denizlinin 5 lig 2 kupayla beraber 7. maci ve 7 mactir kadroda tek alt yapi oyuncusu oyun oynamiyor ertugrul doneminde cikan cocuklar cokmu rezalettikide birtanesi bile kadroya giremiyor uzulmezden 20 kat daha iyi topcu olan emre ozkan pafa yollaniyor ustelik su anda yasi dolayisiylada pafta futbol oynayamiyor besiktasin gelecegi tehlikedeyken alt yapidan birtek gencimizin bile a takimda oynamayacagini bildiginiz halde siz evet ya biz denizliye kayitsiz sartsiz destek veriyoruz diyorsaniz eyvallah ama ben vermiyorum kardesim ben besiktasin kurtulusunun alt yapisindan yetisen gencleri yani besiktasin kendi ozunun oldugunu dusunuyorum bu benim sadece duz mantik kendi dusuncemde degil tarih bunu bize zaten gosteriyor en basarili donemlerimize donun arastirin kendiniz bakin sizde gorursunuz ben buna uygun bir td istiyorum sadece bu senenin degil onundeki 20 senenin plan programini yapabilen bir td bunu kendi tatminlerim icin degil besiktasimin gelecegi icin istiyorum ben fener bahce maci kazanildi sampiyon olmasakta olur diyen taraftar degilim sizler gibi veya sizlerden bazilari gibi ben avrupada surekli var olan adi surekli avrupadaki kluplerin yaninda anilan bir klup istiyorum ayrica kimilerinin bahsettigi gibi topu goruncede karakola goturmem futbolu adam akilli konusacaksak oturup sabaha kadar konusuruz futbolu cok muhtesem bildiginizi falan sanmasin kimse herkez futbolu biliyor ama oyle ama boyle herkezin bir bilgisi vardir kimine gore taktik teknik onemli degildir bana gore onemlidir kimine gore dizilisde problemler olmamalidir falan fistik ben total futbol anlayisini destekleyen bir adamim arsenalin oynadigi gibi ve dunyanin bircok buyuk bunun altini ciziyorum BUYUK olan butun kluplerinin yaptigi gibi denizlinin bana besiktasa yaptirdigi savunmayi soyleyin adam savunmasi dunyada asil olan alan savunmasiyken butun gol yukumuzu takimin total olarak gerceklestirdigi organize ataklardan degil defanstan ileri top atilarak breysel yetenekli oyuncumarimizdan ariyoruz pekala ertugrul doneminde belki rakip parcalayamiyor surklase edemiyorduk ama gelistirdigimiz her atak organizeydi bilincliydi simdi ben size soruyorum 6 MACTA 4 GALIBIYET 2 BERABERLIK ALAN HOCANIN ARKASINDAN VE YUZUNE KARSI ANASINA AVRADINA KUFUR EDEREK BU KLUPTEN YOLLAYAN TARAFTARLAR 5 MACTA 2 GALIBIYET 1 MALUBIYET 2 BERABERLIK ALAN HOCAYI ELESTIRIYORUM DIYE BANA HAKARET EDEMEZLER