Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2008, 20:11   #26
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kumandaci´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
buraya kadar dediklerin doğru olabilir katılırım sana,eskiden bahsederken baba hakkı denince taraflı tarafsız herkez saygıda kusur etmezmiş

bu cümlenede katılmam mümkün değil.
benim beşiktaşlılığımı kimse sorgulayamaz.
Hepimiz beşiktaştan maddi çıkar sağlamadan ve beklenti içinde olmadan bu renklere gönül verdik.

sinan meselesine gelirsek; Yaşım itibari ilede beşiktaşta top oynadığı dönmeleride çok iyi bilirim.Hiç bir dönem bir takımın bulunmaz oyuncusu olamayan sınırlı kapasiteli bir oyuncu idi.fakat gece alemlerinde hızlı idi.
beşiktaşta menejerliği bedava yapmadı,ayda 60 milyar lira almasını biliyordu.
O parayı hak eder yada etmez o konudada bir şey söylemem doğru olmaz.
fakat bu takıma ahlaksızlığı ,mafyayı,beşiktaşın adına leke sürmeyi,çok iyi bilen ve iki yüzlülükle ,yalakalığı ilke edinen birini iyi beşiktaşlı olarak asla kabul etmem.
dolayısı ile senin cümlenin sonuna onu eleştirilmez biçimde değerlendirmen, hatta bizim duygularımız hafife alman hiç doğru davranış biçimi değildir.Bunun için bir kez daha düşün derim sana
Kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulamadım, bana da düşmez bu zaten...Ama sizler S.Engin'in Beşiktaşlılığını sorguluyorsunuz, nasıl olacak bu?Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapıyorsunuz, başkası dediğimiz kişide Kulüp içinde hem futbolcu hem de menajer vs. gibi görevlerde bulunmuş biri...Para alıyor demişsin, bu görevi bedava yapacak hali yok herhal adamın...Pascal Pascal deyip duruyoruz mesela, Beşiktaş aşkı var diyoruz adamda, o bedavaya mı oynuyordu Beşiktaş'ta, madem çok seviyor Beşitaş'ı, bedava oynasaymış o zaman!..Bazı şeyler çok abartılıyor bence, tamam yüksek bir mevla almış olabilir ama Demirören bu, kimlere ne kadar para vermediki?Ayrıca Sinan Engin hiç eleştirilmez gibi bir şeyde söylemedim, çok yanlışları oldu, oyuncu almada, hocalarla olan diyalgolarında vs...Bunları zamanında eleştirdik zaten...Bu konu için diyorum sadece ben, ağır ithamlar, ağır eleştiriler geliyor...Bide duygularınızı hafife almam söz konusu olamaz....Ama şunu tekrarlıyorum, kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkasına yaparsanız o zaman bir sorun vardır ortada...Nasıl herkez benim Beşiktaşlılığımı sorgulayamaz diyor, S.Engin çıkıp derse size mi kalmış benim Beşiktaşlılığımı sorgulamak diye, kim ne cevap verebilecek o zaman buna...