Mustafa Denizli yönetiminde son 4 maçta 7 puan kaybeden Beşiktaşımız, bu akşamki Eskişehirspor maçından mutlak galibiyet bekliyor. Siyah beyazlı takımın tecrübeli teknik direktörü, zorlu karşılaşmada görev vereceği 3 forvetle; Nobre, Bobo ve Holosko ile işi bitirmeyi hedefliyor. Dün Ümraniye Tesisleri’nde oyuncuları ile bir toplantı yapan Mustafa Denizli, şunları söyledi: "Eskişehirspor’un büyük takımlara karşı hırsı, tekniği ve taktiği çok değişik. İnönü Stadı’nda en büyük kozumuz bizleri 90 dakika destekleyen taraftarlarımız olacak. Rakibimizin zaaflarını çok yi değerlendirmek zorundayız. Bu maçta orta sahamıza büyük iş düşecek. Beşiktaş defansında ve orta alanında önemli şekilde yardımlaşma içinde olmamız gerek. Özellikle kanatlarda görev alan arkadaşlarımız daha etkili olmalılar. Eskişehirspor’un orta alandan başlattığı atakları ustaca kesmemiz lazım. Çünkü kontratakları çok iyi değerlendiriyorlar. Kadromuzda yer alan tüm oyunculara inanıyor ve güveniyorum. Antrenmanlardaki çalışmalarımızı en iyi şekilde uygulamamız halinde Eskişehirspor karşısında farklı bir skor izlettirebiliriz. Taraftarlarımızın, yönetimimizin beklentilerini rakibimiz karşısında kazanacağımız goller ve 3 puanla yanıtlamalıyız."
__________________ ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM! |