Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2008, 12:52   #1
beşiktaşkımm
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN
 
beşiktaşkımm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Serdar Kurtuluş kadroda yok

Click the image to open in full size.Beşiktaşımız, Süper lig'in 12. haftasında Eskişehirspr ile Pazar akşamı oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenman ile tamamladı.
Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenmanı tam kadro gerçekleştiren siyah beyazlı takımda teknik direktör Mustafa Denizli, 18 kişilik maç kadrosuna Serdar Kurtuluş'u, Ali Tandoğan'ı Batuhan Karadeniz'i ve Tuna Üzümcü'yü almadı. Sezon başından bu yana ilk 11'de yer bulan Serdar Kurtuluş, ligin 9. haftasında oynanan ve Beşiktaşımızın 1-0 mağlup olduğu Kayserispor maçında, siyah beyazlı takımın yediği golde topu kale çizgisinden uzaklaştıramadığı için kaybedilen üç puandan sorumlu tutulmuştu. O maçın ardından ilk 11 şansı yakalayamayan Serdar Kurtuluş, Eskişehirspor maçı kadrosuna dahil edilmedi.
Teknik direktörümüz Denizli'nin, yarınki maç öncesi yapılan son antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma yaptırdığı öğrenildi.
Takımımızın 18 kişilik kadrosunda şu isimler yer aldı:
"Matias Delgado, Mert Nobre, Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, Hakan Arıkan, Gökhan Zan, Serdar Özkan, Zapotocny, Sivok, Cisse, Bobo, Uğur İnceman, İbrahim Üzülmez, Tello, İbrahim Toraman, Seric, Filip Holosko, Aydın Karabulut"
Beşiktaş'ın yarın Eskişehirspor karşısına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:
Rüştü, İbrahim Toraman, Zapotocny, İbrahim Üzülmez, Sivok, Cisse, Ekrem Dağ, Tello, Delgado, Holosko, Nobre

Kaynak: DHA
__________________
Click the image to open in full size.
Ablasının birtanesi..
Bir Çocuk Gülsün,Dünya Gülsün!..:)

beşiktaşkımm Ofline   Alıntı ile Cevapla