Alıntı:
| bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
GS fazla yemis olabilir, ama kim sampiyon oldu? Ayrica GS'yi birak, FB bile ayni oranda gol yemis, biz illa hicbir mac gol yemeyecegiz diye birsey mi var? Istedigimiz kadar defans oyuncusu alalim, sen yeterince gol atamadiktan sonra defansin ne anlami var? GS ve FB onune geleni 3'luyor 4'luyor, biz Inonudeki maclarin yarisinda gol bile atamiyoruz, hala insanlar defans diyor. |
Arkadaşlar NBA'de oyuncuları motive etmek için soyunma odalarının duvarlarına posterler yapıştırırlar.Posterin üstünde ne yazıyor biliyor musunuz? First Defence...Günümüz futbolunda Yunanistan her maçı 1-0 kazanarak Avrupa Şampiyonu olmuşken,nasıl savunmayı bu kadar önemsiz kılıyorsunuz anlamıyorum?Bu takım geçen sene oynadığı 34 maçın 30'unda her maç gol yemiş bir takım.Ya bu takıma nasıl yabancı defans gerekmez ya?Dilmde tüy bitti bu defans kendi işi olan defansı yapmayı bilmiyor diye diye.Üstelik Shakhtar maçında savunmanın yediği golleri gördük.Arkadaşlar bu defans geçen sene 40 gol yemiş ve bu sayıda gol yiyen takımın şampiyon olması imkansız.Şampiyonluğa oynayan takımlara baktığımızda zaten en az 65 gol atıyor.Ama önemli olan 30'dan aşağı gol yemek.Ve benim emin olduğum bir şey varsa,o da Beşiktaş bu defansla lige girerse 30 golden az yemesi mümkün değil.Çünkü kapasiteleri bu.Defans yapmak sonradan öğrenebilecek bir iş değil.Altyapıda doğru verilmesi gerek.Bizim ülkemizde bu olmadığı için,sürekli defans oyuncusu yetişmiyor.Artık defansa adam lazım değil diyen arkadaşlara cevap vermeyeceğim.O kadar çok dil döktüm ki,anlatamıyorsam kendiniz bilirsiniz.Lig başladığında haklı olduğumu anlarsınız.