Beşiktaş, her konuda anlaştığı Fiorentinalı yıldızı 30 Temmuz'da Almanya'da G.Saray ile oynanacak kupa maçına getirip şov yapacak
İtalya Temyiz Mahkemesi, şike kararını onar onamaz Murat Aksu, Çizme'ye uçarak Danimarkalıya imza attıracak.
Jorgensensiz olmaz
Fransız hocanın, Martin Jorgensen'e, "Seninle zirveye oynarız, tecrüben yeter" dediği; Jorgensen'in de Tigana'ya "Sizinle anlaşacağız" yanıtı verdiği öğrenildi.
KARŞILIKLI İLTİFATLAR
Beşiktaş'ın sol kanat için düşündüğü ilk isim olan Martin Jorgensen'i, Tİgana'nın ikna ettiği öğrenildi. Fransız teknik adamın, Danimarkalı oyuncu ile yaptığı görüşmede, "Senin gibi bir oyuncuyu takımımda görmek beni çok mutlu eder. Tecrüben bile bize güç katacaktır" dediği, Jorgensen'in de, "Bana güvenmeniz çok güzel.

Sanırım birlikte çalışabiliriz" yanıtını verdiği belirtildi.
SÜPER KUPA'YA YETİŞİR
Beşiktaş, Jorgensen için harekete geçmek için İtalyan Temyiz Mahkemesi'nin Fiorentina ile ilgili vereceği son kararı bekliyor. 25 Temmuz'daki mahkeme itirazı reddederse, siyahbeyazlılar 26 Temmuz'da İtalya'ya gidecek ve Jorgensen'in işini bitirecek. Yönetim, büyük bir pürüz olmazsa Jorgensen'i 30 Temmuz'daki Süper Kupa final maçına yetiştirmeye çalışacak.
Fatih DOĞAN