Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-11-2008, 20:41   #4
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Öncelikle rakibimiz Benetton'a değinmek gerekli biraz. Oktay Mahmuti yönetimindeki ekip şu an İtalya Liginde averajla beşinci sırada (4 G - 3 M) yer alıyor. Kadrosunda geçen sezondan tanıdığımız Nicevic ile birlikte, bir dönem Karşıyaka'da oynayan Gary Neal gibi tanıdık isimler var. Bunlara ilave olarak; yıllarca İtalya milli formasını giyen forvet Matteo Soragna, tecrübeli guard Bobby Dixon ve Domen Lorbek gibi önemli isimler mevcut Benetton'da. En önemli skor gücü Gary Neal, ona mutlaka önlem almalıyız. Faison ve Muratcan ile savunacağız onu muhtemelen. Tek dezavantajları istikrarsız oyunları, yani gününde olmadıklarında kolay yenilebiliyorlar. Radoslav Rancik'te pota altını iyi kullanan bir isim, Cevher'in işi zor ona karşı.

Bizde yine pota altı rotasyonu dar olduğu için yüksek yüzdeli dış şutlara ihtiyaç var. Nicevic, Rancik, Wallace üçlüsü pota altı için büyük tehlike. Yabancı oyuncularımızdan skor anlamında iyi katkı alabilirsek maça ortak olabiliriz. Faison'dan iyi oyun bekliyorum, Chatman'da skor olarak üretken olmalı mutlaka.

Kağıt üzerinde tabiki Benetton favori ama yeterli taraftar desteği olursa ve oyuncularımızda ellerinden gelenin en iyisini yaparlarsa maçı lehimize çevirebiliriz. Sert savunmaya karşı bocalayan Benetton'u mutlaka zorlama atışlara itmeliyiz, yardımlaşmalar ve ikili oyunlar önemli bu noktada..

Maçın TV yayını yok bu arada, yayıncı bir kuruluş bulamadı sevgili yöneticilerimiz..
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla