Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-07-2006, 07:13   #1
onurozgen
Banned
 
onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tigana'nın kamp isyanı

Tigana'nın kamp isyanı

Beşiktaş Teknik Direktörü, Almanya'daki kamp koşullarını beğenmedi. Antrenman sahasının bozukluğundan şikayet eden Fransız hoca, kaldıkları otelin klimasız odalarına da sinirlendi


BİLAL MEŞE - Freiburg


Kartal'ın Almanya kampı sorunlu başladı. İstanbul'dan havayoluyla İsviçre'nin Basel kentine geçen siyah-beyazlılar, uçakta büyük bir tehlike atlattı. İnişten 10 dakika önce türbülansa yakalanan uçakta yolcular müthiş bir korku yaşadı.
Buradan karayoluyla Almanya'nın Freiburg kentine geçen Beşiktaş, burada da bir sürpriz yaşadı. Avrupalı sıcaklardan bunalırken, siyah-beyazlılar ise odasında klima bile bulunmayan bir termal otele yerleşmek zorunda kaldı. Otelin bu durumuna sinirlenen Teknik Direktör Tigana çok kızdı ve yeni bir yer bakılmasını istedi.
Aksilikler bununla da bitmedi. Siyah-beyazlılar, akşam Nancy maçının provasını gerçekleştirirken, sahanın durumunu gören Fransız teknik adam yeniden çıldırdı. Bozuk zeminden şikayet eden Tigana, buradan da memnun kalmadığını ifade etti. Paris kampı sırasında bazı gazetelerde çıkan eleştirilere de kızan Beşiktaş Teknik Direktörü'nün, Almanya'daki tüm idmanları basına kapamayı düşündüğü öğrenildi.

Click the image to open in full size.
Ailece uçtular

Beşiktaş'ın Basel üzerinden Almanya'ya gitmesi nedeniyle Delgado, eşi Laura ve bir aylık oğlu Nicolas'ı da yanına aldı. Yöneticilerden Murat Aksu, Süleyman Eren ve Sinan Vardar da kafileyle birlikte Almanya'ya gitti.


Nancy maçı Kanal D'de

Galatasaray ile Frankfurt'ta oynanacak Süper Kupa maçına kadar Almanya kampında çalışacak ve hazırlık maçları yapacak olan Kartal, ilk sınavını bugün Fransa 1. Ligi takımlarından Nancy karşısında verecek. Fransa'da Colmar Stadı'nda oynayacak müsabaka Türkiye saatiyle 20.00'de başlayacak ve Kanal D'den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş'ta ilk eleme

Tigana, genç oyuncularından Aydın Karabulut, Rıza Şen ve Emre Özkan'ı İstanbul'da bıraktı. Sakatlığı süren Ali Güneş de tedavisi nedeniyle götürülmedi. 24 kişilik bir kadro belirleyen Fransız çalıştırıcı, 20 futbolcuyla Almanya'ya giderken, 19 Yaş altı Milli Takımı'yla Avrupa Şampiyonası'nda bulunan Serdar Kurtuluş, Kenan Özer, Mehmet Sedef ve Serdar Özkan ise daha sonra kafileye katılacak.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline