Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-11-2008, 10:18   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
tottenham sizi unutmadı

İngilizler, 2 sezon önce Tottenham karşısında şov yapan Beşiktaş tribünlerini aklından çıkaramıyor. Tottenham´ın maç günü dergisi, Siyah-Beyazlı taraftarlara 2 sayfa ayırdı.

Faks gönderilmişti
Tarih 19 Ekim 2006... İnönü Stadı’nda Tottenham’ı ağırlayan Beşiktaş, futboluyla bekleneni veremese de, tribünlerdeki atmosferiyle İngilizler’i hayran bırakmıştı. Maç sonrasında Siyah-Beyazlı kulübe bir teşekkür faksı gönderen Tottenham, taraftarların bağlılığından övgüyle bahsetmişti... Aradan 2 yıl geçti ancak, Tottenham Hotspur, İnönü Stadı’nı unutumadı. Önceki gün Blackburn Rovers ile oynanan maçta dağıtılan dergide, Siyah-Beyazlı taraftarlara tam iki sayfa ayrıldı.
‘Hiç susmadılar ki...’
Maçı Tottenham’ın kazanmasına rağmen, Beşiktaşlı taraftarların desteğinin bitmediğine dikkat çeken İngilizler, şu yorumu yaptılar: Uzun zaman hafızalarda yer alacak bir spor olayına tanıklık ettik. Boğaz’a yakın olan İnönü Stadı’ndaki akustik mükemmel... O dönemde Tottenham’ın teknik direktörlüğünü yapan Martin Jol ise şöyle konuştu: Başta hedefimiz taraftarları susturmaktı. Ancak bir iki dakika sonra şunu anladık ki, böyle bir kalabalığı susturmak imkansız.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla